Juliana Flodin

Hallå! :)

Ska börja med att säga att Jonas fyllde 18 i torsdags, Så GRATTIS ÄLSKLING!! :)<33

 

Är hemma från Småland nu. Det har varit ganska bra men tråkigt. Vi har solat, badat och suttit inne hos mormor och stirrat.. Oj så kul! ;) nee ska inte klaga har i allafall fått träffat moster Matilda och Karolina, kusin Knut och morbor Jonas. Och så klart mormor och morfar.

 

Kom hem i fredags men direkt när jag kom hem duschade jag och fixade mig och drog hem till Jonas. Vi åkte och åt på Rhodos sen på vägen hem hyrde vi film :). Mysig kväll<3

 

Igår typ direkt när Jonas och jag vaknade cyklade vi till stan och fixade lite saker och lämnade tillbaka filmen. När vi kom hem kollade vi på en film sen lagade vi mat. Va själva hemma.

på kvällen åkte vi och tränade sen gick vi en snabb promenad hela vägen hem till Jonas i ÖS REGNET. Fy tusan va det regnade och kul va det xD haha :)

 

Idag låg jag och jonas och sov på dan i några timmar sen låg vi och pratade en stund. Sen kom mamma och hämtade mig. Vi tränade på vägen hem och handlade mat. När vi kom hem grillade vi. Nu ska jag fixa lite på mitt rum.

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas