Juliana Flodin

-

Sitter på mitt rum o tråååååkar.. Idag har jag tvättat fönster i två timmar, städat i hundgården, tvättat moppen, solat, ätit, städat i uterummet, varit ute o gått fort med hunden o Teodor cyklade med och sen har jag kollat på tv. Idag har jag alltså hjälpt till mycket hemma. Imorgon ska jag hem till Jonas o sova där. Blir bio på kvällen.

 

Min kamera är trasig nu igen. Så det kommer inte bli så mycket bilder. Ska försöka slå på den mer den brukar funka igen då. ;D

 

Heh!

Hejsan! Igår kom Jonas och hans mamma och hämtade mig straxt efter 10 så åkte vi till Tuna Park och shoppade. Fick med mig fyra linnen, tunika och shorts. Jonas mamma är så gullig!, hon köpte tunikan och shortsen till mig, Tack! :)<3 Vi åt glass innan vi åkte hem. Innan vi åkte hem till Jonas så gjorde vi några ärenden i stan sen åkte vi hem till Joniis. När vi kom hem åt vi sen kommer jag inte ihåg vad jag och Jonas gjorde xD Senare fixade vi oss och sen Cyklade vi till bion med Julian och Therese. Vi skulle se Eclipse men när vi satt inne på bion och väntade på att filmen skulle börja så kom det en kille efter en stund och sa att filmen inte funkade så alla fick gå ut o få pengarna tillbaka. såå vi cyklade och hyrde en film i stället ;)

 

Idag har jag och Jonas solat och badat på dagen sen kom pappa och hämtade mig vid fyra. När vi kom hem grillade vi sen va jag ute med Teddy en stund o sånt. Sen klippte jag gräset xP Direkt efter att jag klippt färdigt gick jag in och bytte om o cyklade två mil med mamma. Va riktigt skönt!:)

 

Bilder på kläderna:

 

Shortsdress från bikbok 199 kr

 

Shortsdress i jeans från H&M 299 kr

 

bikini från H&M. Kostar egentligen 129 kr men jag fick den för 99 kr ;)

 

Bikini underdel, Bikbok 99 kr.

 

4 linnen för 199 kr från Bikbok.

 

Ginatricot 99 kr

 

Tunika köpt på Bikbok för 149 kr kostade förut 199kr

 

Bak på tunikan :)

 

 

Mysig dag

Hejsan! Igår åkte jag till Tuna Park med mamma, Visar bilder på det jag köpte imorgon :) När vi kom hem från Tuna Park solade jag en stund och åt mat sen tog jag moppen hem till Jonas. När jag kom hem till Jonas så cyklade vi till djulö med Julian. Dom två spelade minigolf och så kollade vi runt lite xD Sen cyklade vi hem och Jonas och jag kollade på tv o myste senare på kvällen.

 

Idag cykalde jag till djulö straxt innan 12 o mötte Kajsa och Sofia.F. Sen gick vi och letade efter Klara, Elin.A och Erika. Dom kom lite sent så vi gick runt och letade i onödan i värmen xD Sen solade vi och hade det mysigt. Elin fyller år idag eller igår? för klockan är efter 12. Aja GRATTIS ELIN!! :) Efter ett tag va Klara, Elin och Erika tvungna att dra. Men jag kajsa och Sofia stannade kvar o så kom Jonas och Julian sen och solade med oss. Efter klockan fyra cyklade vi hem. Julian följde med hem till Jonas. Dom badade och så kastade vi boll. hah! Sen drog Julian hem och då åkte Jonas o körde lite sen åt vi mat. vid klockan åtta åkte jag hem. Hemma har jag kollat på tv och ätit jordgubbar med mjölk :)

 

Imorgon ska jag till Tuna Park igen fast med Jonas och hans mamma:) Sen på kvällen ska jag, Jonas och Julian på bio.

 

:)

Idag har jag solat hela dagen, tvättat fönster och varit ute med hundarna på dan. Senare på eftermiddan kom Tommy, Mona och barnen hit o grillade. Imorgon ska jag till Tuna Park med mamma sen hem till Jonas. Vi ska kanske till Djulö med några eller nån? Jag har ingen aning, nåjaa vi får se hur det blir :P.

 

 

Onsdag,Torsdag,Fredag

Onsdag

 

På morgonen åkte jag, mamma, Teodor och Sakarias in till stan. Först va jag och tog den första sprutan mot livmoderhals cancer sen handlade vi lite. Jag köpte ett linne. Sen åkte vi hem, när vi kom hem tvättade jag fönster. (Ska tvätta alla fönster på huset så får jag pengar sen.) Sen åkte jag hem till Jonas. Vi gick till Djulö och köpte glass sen gick vi hem och åt mat ;) Sen åkte vi och hyrde en film och kollade på den sen på kvällen när vi kom hem.

 

Fick också hem ett brev idag där det stod att jag kom in på IT! :D Så det blir IT-Design på Linden för mig sen. :)

 

H&m 149 kr

 

 

Torsdag

 

Idag åkte Jonas till Körskola grejset på morgonen och körde. Jag låg kvar hemma hos honom och sov o satt vid datorn. Sen när han kom hem duschade vi och fixade oss sen åkte vi och handlade med Jonas mamma. När vi kom hem va vi ute och gjorde allt möjligt. Senare på kvällen efter att vi ätit badade vi i poolen sen cyklade vi en sväng. :)

 

Fredag

 

Duschade och fixade oss lite på morgonen sen gick vi ut i solen och solade o Jonas badade lite. Jonas mormor och morfar kom på besök sen så vi satt och fikade en stund med dom. Sen åkte jag hem. När jag kom hem solade jag och gick runt och strosade runt hemma. Sen åt vi och sen vid klockan åtta åkte mamma och jag o handlade mat. Nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på musik.

Imorgon blir det sola hela dagen sen kanske hem till Jonas. Ellr så åker jag dit på söndag.