Juliana Flodin

Fredag

igår: skola, Hem, Solade och gjorde läxor.

 

heej! skola idag som vanligt. Borjade kvart i 9 vid Backavallen skulle kolla på fotboll. Mötte Elin.a vid halv 9 så åkte vi tillsammans ner till backavallen. Kollade typ i en kvart/tio min sen sa Ann att vi fick gå till skolan om vi ville. Så då åkte vi tillbaka till skolan. Då fick vi reda på att Engelskan var inställd så vi hade bara språk idag och ensemble uppspel och då kollade vi bara på. Det var bara 7:or och 8:or som va med för dom va inte med sist.
mmhmm.. Efter det gick jag och Kajsa till Kulturskolan så spelade jag gitarr sen gick vi ner och köpte lite godis, INTE braa! :P sen gick vi upp till skolan där min moppe stog. Väntade med kajsa ett tag på hennes pappa sen åkte jag hem och sooooolaaade, älskar vädret!! ikväll ska jag va hemma och göra läxor så att jag kan göra annat resten av helgen.
Imorgon blir det Tuna Park med mamma och lillebrodern Sakarias :) efter det drar jag nogg hem till Jonas och sover där<3

 

Förresten! Nu har jag fixat bilder på min Navel piercing :) Va snart 7 veckor sen jag piercade mig och sa att jag skulle fixa bild. Ajaa bättre sent än aldrig ;)

 

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas