Juliana Flodin

Tjeckien

Har precis packat klart. Nu sitter jag och kollar på tv.

 

Igår va jag i skolan sen efter skolan åkte jag och mamma till Valla o hämtade Teodor och Sakarias på fritids och dagis. Sen åkte vi hem och senare åkte jag och mamma in till stan och handlade lite saker. När vi kom hem igen slingade mamma mitt hår. Senare på kvällen åkte jag hem till Jonas och sov där<33.

 

Idag gymmade Jonas och jag på dagen. När vi kom hem satte vi oss i solen o kollade på när Jonas pappa fixade med deras nya pool. Åkte hem från Jonas straxt efter tre. När jag kom hem duschade jag o fixade mig. Sen gick jag ut och kollade lite på när pappa och markus höll på att bygga. (Vi håller på att bygga ut huset). Senare på kvällen åkte jag och mamma o handlade lite saker tills imorgon då jag åker till Tjeckien. När vi kom hem grillade vi. Sen har jag packat hela hvällen typ. Riktigt svårt att bestämma vilka kläder man ska ha med sig när man inte vet vilket väder det ska bli.

 

Imorgon åker alla 8:or och 9:or i musikklass på Tallås och Söder till Tjeckien. Ska vara vid skolan klockan 06.00 så imorgon ska jag upp tidigt. Ska åka buss hela dagen till tyskland och sova på ett vandrahem. Nästa dag åker vi vidare till Tjeckien. Och då ska vi sova hos tjeckier :S. Kommer hem på lördag nästa vecka, ha det bra! <3

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas