Juliana Flodin

-

Hejsan! Förra veckan hände inte så mycket. Skola, va med Jonas och sånt. 

I fredags efter skolan va jag hemma och fixade sen åkte jag hem till Jonas. Vi kollade på Idol och myste. 

 

I lördags åkte jonas och jag först och slängde skräp sen ner på stan och kollade. På vägen hem hämtade vi ut ett paket sen hem. När vi kom hem ville Jonas mamma att vi skulle åka hem till Jonas mormor och morfar och lämna ett paket. Så vi åkte dit sen hem. När vi kom hem till Jonas så tvättade vi Jonas mammas bil och min moppe efter det åt vi mat. Senare på kvällen åkte vi och pantade flaskor och handlade godis. Sen när vi kom hem gick vi ut och gick en promenad med Jonas mamma och Rambo, mysigt:)  Resten av kvällen kollade vi på film och myste.

 

I går/ söndag åkte vi till Factory outlet på förmiddan. När vi kom hem kollade vi på en film sen hämtade vi Jonas bror Jocke och hans tjej Sofia sen hem till Jonas och åt. Sen åkte jag hem. Städade på mitt rum och satt vid datan. Va ute och gick med mamma och hundarna på kvällen.

 

Idag har jag vart i skolan. Va okej, förutom en sak. Hade design lektion med Erik och vi höll på att göra hus i photoshop. Och jag hade suttit och hållit på med mitt från 8.25 till straxt innan 11 så jag hade hunnit gjort mycket. Sen så fuckar hela photoshop och stänger ner sig av sig själv. Så ALLT FÖRSVANN!! Fy f*an va arg jag blev! 

Efter skolan kom pappa och hämtade mig. Satt och höll på med photoshop när jag kom hem sen drog jag ut och sprang en sväng. Nu ska jag sluta skriva (känner att det blev lite långt) ska försöka börja läsa min engelska bok..

 

Ska börja uppdatera oftare så att det inte blir så här lååånga inlägg alltid.

  

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas