Juliana Flodin

Rast

Har lunchrast nu, sitter och tar lite bilder med kajsa och tvingar mamma att ta bort en bild från facebook på mig. Hade matte prov förut, hatar prov! Jag blir alltid as nervös precis innan. Ska ha svenska snart. Efter skolan ska jag hem till Jonas en stund sen hem. 

Igår åkte jag hem till Jonas efter skolan sen åkte jag,Jonas och hans mamma och handlade. sen hem till jonas sen kom mamma och hämtade mig. När jag kom hem pluggade jag matte,åt mat och packade sen åkte jag hem till Jonas och sov där.

 

 

 

Skola

Heej! Har Multimedia lektion nu, fast vi kommer ingen vart så vi gör annat. Sofia.F, Sofia.S, Kajsa, Pontus och Felix har gjort en grupp på facebook om att jag ska skaffa facebook xD Nu har vi snart luuuunch :)

 

 

 

HEJ

Jag har som vanligt inte orkat blogga. Har inte haft tid, lust och sen har jag massor i skolan. Förra veckan kommer jag inte ihåg vad jag gjorde xD Kan berätta det jag kommer ihåg och det var att jag va ledig i måndags och då var jag barnvakt och då bakade jag med små bröderna, klippte gräset, städade hemma och gick en powerwalk med hunden. Har gått på stan med kajsa också i veckan. 

 

I fredags åkte mamma och jag till lager 157 efter skolan sen hem och duscha och packa. Efter det skjutsade mamma mig till stan så mötte jag Jonas och Julian vid banken sen åkte vi till Bion. Kommer inte ihåg vad filmen hette men det sööög! Den va så jäkla dålig att jag satt och sov xD Sen åkte vi hem till Jonas och sov. 

 

I lördags tränade jag, Jonas och Julian på dan sen hem till Jonas bror och hämtade en film sen hem till Jonas. Jonas och jag duschade, kollade på tv och åt mat. Sen åkte Jag, Jonas och Julian och hyrde en film. Efter att vi hyrt film skjutsade Jonas Sofia till en fest innan vi åkte hem till honom. Sen kollade vi tre på film hela kvällen :)

 

I söndags myste vi bara och tog det lugnt. Sen gjorde jag säkert läxor. 

 

Igår va det skola. Efter skolan åkte jag hem till Jonas en stund. Och idag va det skola som vanligt. Sen efter skolan åkte jag hem till Jonas. En speciell sak som har hänt den här veckan i skolan är att Sofia.F har bytt till våran klass :)

Har matte prov på torsdag och jag vet redan nu att jag kommer få IG. Känns som att jag inte fattar något. USCH!

 

Men nu ska jag f*n ta att börja uppdatera oftare! 

 

 

 

 

Jag lever

Hej! Nu va det längesen jag blogga igen. Men det är så att jag har aldrig någon lust att blogga nu för tiden. Och jag har fortfarande ingen kamera och det är tråkigt att blogga utan bilder. 

Men i veckan som gått så har jag klippt mig. Toppade bara lite och tunnade ur och klippte min lugg kortare. Har vart med Jonas ganska mycket också och vart i skolan. Nu i helgen har jag vart med Jonas. Vi har kollat på film, gått på stan, handlat, myst och tränat både igår och idag och bakat.

Ikväll har jag haft det tråkigt.. kollat på tv, läst och suttit vid datorn och redigerat lite bilder.

Imorgon är vi lediga och jag ska vara hemma och va barnvakt.

 

Nu ska jag fortsätta med att ha tråkigt, lyssna på musik och smsa. 

 

 

Tillbaka

Hej! Har inte haft lust att blogga den här veckan. 

Har inte gjort så mycket, vart i skolan, vart med Jonas och pluggat. En ganska tråkig vecka.. Fast nu i helgen har det hänt roliga grejer. I Lördags kom mamma och pappa och hämtade mig hos Jonas på morgonen så åkte vi till ikea och handlade massor med grejer. Sen åkte vi hem och senare på kvällen åkte jag hem till Jonas igen. Idag åkte Jonas och jag och shoppade i Norrköping :D Köpte ett par skor, kofta, tröja och halsduk. visar sen. När vi kom hem till k-holm igen så åkte vi och hämtade Jonas bror och hans hundar sen hem till Jonas. Där åt vi mat och myste. Sen åkte jag hem och klippte gräset och fixade på mitt rum. Nu ska jag göra hårinpackning sen ska jag nog ha i lite blond spray i hårbotten. 

I morgon klockan 16.00 ska jag klippa mig :D 

 

Skor 499kr Dinsko

Tröja 200kr Monki

Halsduk 100kr Monki

199kr GinaTricot. Koftan blev aldrig bra på bild därför ser färgen och allt så muppigt ut. 

 

 

Skoola

Hade en datalektion med Erik förut innan lunch. Satt och höll på med photoshop i 2 och en halv timme. Sitter just nu och tar roliga kort med Kajsa :) Har rast ska snart ha datalektion med Alex, Sen engelska och matte. Idag ska jag plugga matte när jag kommer hem.. Har prov på torsdag.

 

En bild jag redigera förut. Bilden på mig är gammal från i 8:an. 

 

ÄNTLIGEN

Nu är jag ÄNTLIGEN klar med engelskan! Skulle skriva en uppsatts om folk med annan färg och sånt.. aja, Nu ska jaag lyssna på musik och ta det lugnt:) Skulle egentligen behöva göra matte men orkar inte. Gör det imorgon i skolan istället.

 

Igår va jag med Kajsa och Sofia på bio :) Vi åt på mc innan sen gick vi till bion. Vi kollade på I rymden finns inga känslor, den var ganska bra. Den va i alla fall rolig så det blev mycket skratt. kajsa skrattade högst av alla på hela bion haha ;) Efter bion åkte jag hem till Jonas och sov där. Idag har jag vart med Jonas. Vi har myst och åkt till öob och handlat lite. 

Imorgon är det skola, efter skolan ska jag, Kajsa och Sofia.S stanna kvar och göra klart vårat grupparbete..  

 

Fredag

Skola idag. Hade idrott på morgonen sen , Svenska, Lunch, Webbdesign och sen matte i hundra år. Slutade 15.30..

Är själv hemma dom andra är och äter hemma hos några. Så jag lagade pannkakor åt mig förut. Imorgon ska jag va med Jonas sen ska jag på bio med kajsa och Sofia:) Ska göra lite matte nu och försöka orka göra engelska skiten.. 

 


 

.

I tisdags va jag i skolan. Sen kommer jag inte ihåg gick på stan med mamma eller något. 

 

Igår va det skola som vanligt sen efter skolan gick Kajsa och jag ner på stan och fikade med Elin:) Va mycket trevligt! Sen åkte jag hem sen åkte jag hem till Jonas och sov där. Igår va det första gången jag inte hade med mig matteboken hem sen jag började på IT xD men i allafall.. Igår så åkte Jonas och jag och köpte godis sen åkte vi hem till han och kollade på tv.

 

Just nu sitter jag och väntar på att en datalektion ska börja. Efter skolan kommer Jonas och hämtar mig sen ska jag hem typ.

 


 
Upp