Juliana Flodin

HEJ

Jag har som vanligt inte orkat blogga. Har inte haft tid, lust och sen har jag massor i skolan. Förra veckan kommer jag inte ihåg vad jag gjorde xD Kan berätta det jag kommer ihåg och det var att jag va ledig i måndags och då var jag barnvakt och då bakade jag med små bröderna, klippte gräset, städade hemma och gick en powerwalk med hunden. Har gått på stan med kajsa också i veckan. 

 

I fredags åkte mamma och jag till lager 157 efter skolan sen hem och duscha och packa. Efter det skjutsade mamma mig till stan så mötte jag Jonas och Julian vid banken sen åkte vi till Bion. Kommer inte ihåg vad filmen hette men det sööög! Den va så jäkla dålig att jag satt och sov xD Sen åkte vi hem till Jonas och sov. 

 

I lördags tränade jag, Jonas och Julian på dan sen hem till Jonas bror och hämtade en film sen hem till Jonas. Jonas och jag duschade, kollade på tv och åt mat. Sen åkte Jag, Jonas och Julian och hyrde en film. Efter att vi hyrt film skjutsade Jonas Sofia till en fest innan vi åkte hem till honom. Sen kollade vi tre på film hela kvällen :)

 

I söndags myste vi bara och tog det lugnt. Sen gjorde jag säkert läxor. 

 

Igår va det skola. Efter skolan åkte jag hem till Jonas en stund. Och idag va det skola som vanligt. Sen efter skolan åkte jag hem till Jonas. En speciell sak som har hänt den här veckan i skolan är att Sofia.F har bytt till våran klass :)

Har matte prov på torsdag och jag vet redan nu att jag kommer få IG. Känns som att jag inte fattar något. USCH!

 

Men nu ska jag f*n ta att börja uppdatera oftare! 

 

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas