Juliana Flodin

Valborg

Heej! Sitter just nu i bilen på väg till Småland. Ska fira min mormor och träffa släkten, oj fyfan va roligt!... Sover kvar där också, så kommer hem på söndag förmiddag. Så någon som vill rädda min helg och softa lite????

Aja, hoppas ni får en rolig och trevlig valborg för det ska INTE jag ha!! Byee.

 

 

 

Tips - Virkade shorts

 Tänkte tipsa om att det finns virkade shorts på Topshop för oss som inte lyckats haffa ett par på hm än. Dock är dom lite dyrare, 360 kr i stället för 249 kr för dom på hm. Men va tusan tjejer det är ett par virkade shorts! ;) Skitsnyggt i sommar till bruna ben. Juste! Shortsen finns bara kvar i stora storlekar på internet på Topshop, men man kan ju kolla i butik. 

 

 

En Mög? Eh JA om han är!!

Vakna nyss, ska nog gå ut och sätta mig i solen och käka frukost :) Sen ska jag plocka upp all min tvätt som mamma tjatat om i dar nu. Sen blire nog att skriva på lite svenska grejer, Kul? NEJ.

 

 

Brunt

Idag har jag varit hemma och tagit det lugnt. Sovit sen legat ute i solen en stund & myst med katten. Nu ska jag gå ner & sätta mig framför tvn med mamma. Puss

 

Bilder när jag har dom bruna linserna på mig;

 

 

 

 

Inte trött...

Ligger i sängen, lyssnar på musik och sitter vid fejjan. Kan inte sova eftersom att jag sovit hela dan typ redan... Suuurt. Hungrig är jag också! 

Blir nog ingen skola imorgon heller.

 

Klicka på bilderna för att höra två låtar;

 

 


 

Bruna linser

Fick hem mina bruna linser idag :) kan visa någon annan dag hur dom ser ut på. Kan inte testa dom eftersom att jag är sjuk o så :P Fick även hem en träningsdress som mamma beställde för ett tag sen. Tack mamma! :) ♥

 

 

Onsdag

Jag åkte ju till sjukhuset igår och det visade sig att jag hade en halsinfektion så nu käkar jag penicillin i 10 dar. 

Idag stannade jag hemma från skolan, har bara legat ner & vilat hela dan. Ska försöka orka göra lite läxor sen hade jag tänkt.


 

 

 

 

Sjuuuk

Ligger hemma i sängen halvt död. Har blivit skiiit sjuk! Kunde inte sova inatt för mina halsmandlar svullnade upp så mycket att dom täppte igen halsen. Sen har jag feber som fan. Ska in till sjukhuset sen vid 1.

Så idag ska jag bara ta det lugnt. 

 

I Lördags kväll/natt spontan åkte jag till Norrköping med Abdi och några till. Trodde jag skulle dö på vägen hem, haha fyfan va rädd jag va. Kom hem vid 4 typ. 

 

I söndags va jag hemma och solade hela dan och sprang en sväng. Sen på kvällen åkte jag in till stan och grillade & sånt. Sen träffade två sköna snubbar en stund. haha.. 

 

Igår solade jag hela dan sen på kvällen åkte jag in till stan och va med Kajsa, Wendela och Elin. Vi (kajsa & wendela) åt på mc sen gick vi till Safiren och kollade på körslaget med en massa andra Katrineholmare. 

 

 


 

...

Hej! Har verkligen varit sämst på att uppdatera nu på lovet. Men har haft fullt upp, varit med folk hela tiden och solat o sånt trevligt! :) Orkar inte skriva så noga vad jag gjort dom senaste dagarna säger bara kortfattat: varit med vänner, solat och firat påsk. 

Nu ska jag nog snart dra in till stan och träffa lite folk. Eller så kanske jag blir hemma?

 

Lägger in bilder från i veckan som jag har på mobilen någon annan kväll när jag hinner/orkar.

 

 

 

 

 

Love

Nu kastar jag mig in till stan och är med fina vänner! Hörs imorgon, bråttom nu! puss

 

 

Beautiful people

Sitter hemma i soffan och tar det lugnt. 

Igår va jag och klippte mig, toppade mig bara och fixade till min "lugg" som jag har tyckt varit så kantig eller vad man ska säga. Sen åkte jag hem och solade i några timmar i det fina vädret. På kvällen åkte jag in till stan och softade med Abdi. Vi va på stan med några sen gick vi hem till Marcus en stund. Sen gick vi och va med några ANONYMA TÖNTAR (nöjda??????!?!?). Seeen gick vi iväg och träffade A senare. 

 

Idag har jag åkt in till stan med min moppe och beställt en grej för PAPPA hade sönder den. Massa repor och grejer. Sen när jag kom hem hade mamma tagit med sig hemnyckeln och jag hade ingen nyckel så jag fick sitta ute och vänta. Inte gjort så mycket mer idag, Solat osv... 

Nu ska jag nog snart dra in till stan och va med fina vänner, puss!

 

Lite olika bilder från igår;