Juliana Flodin

Skitsnack och rykten är vardagsmat i K-holm

Jaha.. Kom precis hem från stan har varit och beställt klipptid. Fick tid om hundra år och jag ser inte klok ut i huve. Slitet och vidrig färg så ska dränka håret i blonspray.

Sen loggar man in på fejjan och varenda människa skriver mac♥ MacMacMac. Jaja välkomna till världen Duve & Ellwynska, ett tag senare.. 

Igår var det första dagen på Duve och det känns bokstavligen förjävligt! Saknar Linden som faaan!! IT är inte som IT längre, sämst! Sen är jag vidrigt trött på folket här i denna håla. Seriöst vart fan får folk allt ifrån och allt detta skitsnack, inget liv har folk tydligen! Trött som fan påt, idioter... Skitsnack är vardagsmat i k-holm. Vissa saker är ju bara så skrattretande, sjukt. Var och tränade på kvällen igår sen gjorde jag inte så mycket mer. Ne nu är det nog bäst att jag inte skriver mer, är så jäkla arg, irriterad och trött på allt som ni kanske märker haha! Dem här två dagarna har inte varit så party alltså..

 

UPDATE!: Fick precis reda på att vi har sovmorgon till 12.20 imorgon och slutar 13.55! Sen att våran lärare Alex ska fixa så att vi får hemklassrum igen som på Linden, WOHO! Med bättre internet än homerum, "awesome" stolar som Mattias sa sen lite mer. Nu börjar det likna IT igen. Lite gladare nu i allafall :D  

 

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas