Juliana Flodin

Riktigt mysig och rolig dag

 


Var ju på bio igår med mina bröder och Rickard sen käkade vi efter. Var riktigt mysigt! Efter det drog vi till hallen och kollade på fotboll med Erica, Arvid och några fler. Sen drog vi hem till Rickard med Erica och Arvid. Vi spelade massa spel, drack gott, pratade och skrattade. Var en riktigt kul och mysig kväll, måste göras om! :)
Idag har jag tränat och myst med Rickard på kvällen. Käkade en slags taco grej som hans mamma gjorde. Var riktigt gott!
Ne nu ska jag sova, natti

 

Nyårsklänning

 

Beställde nyårsklänning igår! Sent ute som vanligt... Blev en enkel och billig guldklänning. Så tänkte jag köra på lockigt hår och mina svarta jeffrey campbell till. Kajsa ska kanske fixa håret och även sminka mig så det blir nog super bra! :)

 

Just nu ligger jag nere i soffan och kollar på tv med mamma. Var i hallen förut och kollade på fotboll. Idag har jag varit med Rickard hela dan och tränat. Imorgon blir det bio med Rickard och mina småbröder sen drar vi och käkar efter. Sen drar jag och Ricki hem till honom så kommer kanske Arvid och Erica dit sen så softar vi resten av kvällen :)

 

 

Tips - Mascara

 

Tänkte bara tipsa er om den här mascaran som jag fick i julklapp. Den funkar as bra! Ögonfransarna ser verkligen mycket längre och fler ut. Plus att den separerar ögonfransarna bra! Rekommenderas starkt!

 

Älskar dig

 

Sitter framför tvn hemma hos Ricki :) Ska kolla på film och käka fruktsallad, nom noom! Imorgon drar jag till Hälso igen och han drar ut och springer. Hurtiga paret! ;)

 

Igår Idag

 

Var mysigt med Rickard igår :) Efter vi hade ätit åkte vi runt med bilen i en timme och bara åkte och lyssnade på musik. Ah och jag satt och sjöng och larvade mig. Sen hem på myskväll men strömmen gick när vi kollade på en film. Måste säga att Rickard är fan mer mörkrädd än mig! Fick inte ens stänga dörren helt när jag skulle kissa för att han inte ville stå själv. Sen när jag kom tillbaka så satt han i hörnet på sängen haha!

Idag drog vi väg och solade på dagen. Var fan as längesen som jag gjorde det. Inte gjort det en endaste gång i höst/vinter. Så där fick ni svar på den frågan alla ni som tror att jag solar as mycket. Efter det tränade jag på Hälso medans Rickard var ute och sprang en sväng. Två mysiga dagar med min pöjk har det i allafall varit! :)

 

Söndag

 

Nu sticker jag snart iväg! Åker och handlar lite med mamma innan sen drar jag och Rickard iväg och äter. Sen kör vi på myskväll efter 

 

Julafton

 

Igår firades det jul förfullt! Började med att farfar och ingalill kom hit med paket och sen drog jag ut och sprang en sväng. När jag kom hem öppnade vi paket med våran familj. Sen vid 3 kom Jimmys familj hit och firade jul resten av dan och kvällen. 13 ungar var det som sprang runt här hemma så fullt vare! Dagen var bra till en början men när vi skulle fika vid 7 så vart det kaos pga av en grej. Så Rickard fick komma och hämta mig så drog vi till vingåker där jag firade resten av julen med hans familj och släktingar. Spelade spel och annat trevligt. När vi kom hem till Rickard vid 12 så käkade vi lussebullar och så fick jag paket av honom :) 

 

Nu ska jag byta om och springa en sväng osv sen senare ikväll drar jag in till stan för att dra ut och käka mat med Ricki. 

 

Klätt granen

Har nyss klätt granen med mina småbröder dock ville den ena inte vara med på bild. Nu börjar det bli julmys här hemma! Ska snart hjälpa till med att fixa lite tills imorgon när släkten kommer hit. 

 

Varit rätt dåligt med uppdatering de senaste dagarna men det är för att jag varit i hallen och kollat fotboll, vart i örebro och har faktiskt sovit hos Rickard varje dag nu i en veckas tid haha. 

 

Julklapp från Rickards mamma och nya byxor

 

 

 

Fick ett fint halsband av Rickards mamma idag, tack så mycket! :) Köpte dessa byxor igår när jag var i Örebro och köpte julklappar med Rickard och hans pappa. Äntligen äger jag ett par silvriga byxor!

 

Tidig julklapp

 

Fick två tidiga julklappar av mamma idag :) en primer för ansiktet och ögonen, tack!! Fick de eftersom jag var med när hon köpte de. Har testat de redan och de funkar AS BRA! 

 

MysMys!


Kom hem till Ricki för en liten stund sen :) Vi käkar gott och jag pluggar kemi. Imorgon på kvällen drar jag till Duve och kollar på fotboll sen till Vingåker. Nu ska vi mysa vidare och kolla på en film, puss!

 

New; Fjäril

 

 

Sa ju för länge sen att jag köpte en fjärils lykta på ett smyckes/inredings party. Satte upp den idag och så här blev det. Mysigt! 

(Biderna är lite små och suddiga men det är för att jag är hos Rickard och får blogga från mobilen. Fixar till det imorgon.)