Juliana Flodin

New

 

 

 

 Lite nitar som jag ska sätta dit på shortsen 

 

 

 

 

 

 

 

Lördag & idag

Igår var jag i Stockholm med mamma. Vi kollade först på fotografiska sen shoppade vi, var en trevlig och rolig dag. Kom hem vid typ 8 och då cyklade jag och badade med Teodor. Sen kollade jag på film, tills jag skulle in till stan på natten. Åkte hem till Sanjin där Alex, Niclas och Niklas var. Softade sen slaggade där. Idag när jag kom hem så åkte vi till Fagerön, solade, badade och fiskade tills det började regna som tusan. Nu ska jag snart käka grillat sen be mamma färga barret sen drar jag och tränar!

 

 

 

Fredag

Igår cyklade jag 2,1 mil och tränade på Hälso. På kvällen var jag hemma och spelade spel med mina småbröder och bara tog det lugnt. Idag har jag hjälp till hemma och varit ute och sprungit 9 km, var dock tvungen att gå efter 7 km. Vrickade foten och hade så jäkla ont i benen efter all träning. Just nu har vi gäster här, grillar och så. Jag drar in till stan och tränar senare efter vi käkat. 

Imorgon ska jag åka till stockholm med mamma. Kolla på fotografiska och shoppa, blir roligt! :)

 

 

  

 

 

Helt slut

Igår var jag ute och sprang 1 mil på dan sen åkte jag och tränade på hälsogymet. Sprang i 30 minuter på den där jävla maskinen och styrketränade igenom kroppen. När jag kom hem tränade jag magen lite mer och sen gick jag ut och gick en powerwalk på 5 km. Solade i några timmar på dan också och nu ligger jag ute och solar igen.

 

I should have known

Sitter och skriver ett CV, hade tänkt söka lite extrajobb. Går lite segt med skrivandet men ska i allafall försöka bli klar idag. Sen ska jag ut på en powerwalk hade jag tänkt sen träna ikväll. 

Neh nu ska jag fortsätta med skrivandet, vi hörs!

 

Update: Drar och käkar ute med familjen ikväll och spelar minigolf. Sen blir det träna och beställa lite grejer. 

 

 

 

Kom hem för en stund sen...

Kom hem för en stund sen. Har varit och cyklat 2,1 mil själv och tränat på hälsogymet. Idag har jag solat och sånt, skönt med äntligen lite sol!

Lillebror sakarias påväg till sjön för att bada haha:

 

Hard to let you go

Precis gjort pizzadeg som nu ligger och jäser. Mamma och Sakarias är och handlar grejer att ha på pizzan och pappa och Teodor är o fiskar med några. Var ute och sprang förut och nu ska jag städa klart på mitt rum. Ser fortfarande ut som ett bombnedslag fast att jag plockat undan 100 kg kläder. Så ikväll ska jag städa, käka hemmagjord pizza, träna, måla naglarna och sånt :) 

Nu kom mamma hem så nu ska jag ner och hjälpa till med pizzan, puss! 

 

 

 

No one wants forever

Blev en lugn kväll hemma själv igår, skönt! Ska städa mitt rum snart och fixa lite sen springa en sväng. Drar nog in och tränar sen , får se. Hatar söndagar... 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

23 juli

Igår kväll åkte jag på fest hos Julia i laggarhult. Vid 12 drog vi mot stan sen vidare till en fest i värmbol. Sen kom mamma och hämtade mig. 

Idag har jag varit och tränat, ska snart dra ut och springa. Åker inte på logfesten ikväll för Bea och Felicia ska inte dit så då blire inge kuligt. Så får se vad som händer ikväll :)

 

Träna träna träna träna

Kom precis hem från en springtur, så jäkla kvavt det var! 

Igår kväll cyklade jag och mamma 2,1 mil och tränade på Hälsogymet. Jobbigt men skönt. Bakade en massa bullar innan och en marängtorta med glass och hemmagjord typ gjordgubbskräm i. Nu ska jag testa en iphone app som heter Nike training. Är en massa olika tränigspass och så som man kan välja mellan, bara att köra! ;) Sen ska jag duscha och städa på mitt rum hade jag tänkt. Senare åker jag nog in och tränar på hälsogymet beror på hur trött jag är efter att ha kört det här träningspasset. Är ju redan rätt slut i benen sen cykelturen igår.. 

 

Imorgon är det logfest som gäller haha, wooopwooP! 

 

 

 

Sitter i soffan, kollar på film, bläddrar i h&m Katalogen...

Sitter i soffan, kollar på film, bläddrar i h&m katalogen och bara tar det lugnt. Kom hem från Martin för en stund sen. Kvällen igår var rolig. Var först fest hos Martin sen åkte många hem tidigt. Träffade Lydia och några till som man inte sett på länge, var kuligt :) Efter 12 drog jag, Martin, Felix, Erik, Jocke (tror jag att han hette, kommer inte ihåg) Kajsa, Miccis och Matilda ner på stan. Dem käkade på mc och sen åkte jag och grabbarna hem till Martin igen. Softade och dem dansade haha. Sen vid halv 5 bestämde dem sig för att bada i poolen och basta men jag var så jäkla trött så jag gick och la mig i stället. Erik också men den stackarn väckte dem tydligen vid klockan 6 genom att ställa in högtalarna på högsta volym och blinkade med lampan. Men jag sov som en stock i rummet breve haha. Imorse kollade vi på tv, städade och bara softade. 

 

Nu ska jag snart duscha sen baka bullar med mina småbröder. Senare ska mamma och jag CYKLA in till Hälso och träna sen CYKLA hem. Bra träning, fast inte säkert än att vi cyklar men träna ska vi.