Juliana Flodin

Sämst

Jag har varit verkligen SÄMST på att uppdatera den senaste tiden. Har varken orkat, haft lust eller känt att jag har något speciellt att skriva. Har tränat, gått på stan, solat som bara den, umgåtts med vänner och familjen. Nu ikväll har jag varit och tränat och nu sitter jag hemma och bara tar det lugnt!

 

Lite blandat från i veckan

 

 

 

 

 

Nanana

Åkte till Valla med familjen förut och käkade pizza. Sen lämade vi pappa och mina bröder hos Tommy på vägen hem så dem kunde köra hem våran fyrhjuling. Efter det körde mamma mig till stan så jag kunde köra hem min moppe som stod i stan. Sen skulle jag ha åkt och fiskat med Bea och några grabbar men jag kom hem så sent. Så nu plockar jag undan lite på mitt rum och bara tar det lugnt. 

 

 

Midsommar

Ligger hemma och sover, har sjukt ont i benen och fötterna sen igår... Nu ska jag vila en stund till sen städa lite på mitt rum. Får se vad som händer senare, ska kanske hitta på något med några. Men vi får se hur det blir med det.

 

Några bilder från igår när vi grillade hos Martin:

 

 

 

 


 

Norrköping & idag

Igår var jag i Norrköping med Mamma och mina småbröder. Vi kollade runt på något ställe sen kollade vi på bio. En sån sär med havsfilm med dinosaurier så känns det som att dem "ploppar ut" haha ni fattar. Rätt häftigt hur det kan kännas så verkligt. Sen gick vi och shoppade lite en snabbis och käkade. Kom hem vid klockan 6 då var jag barnvakt en stund sen åkte jag in till stan och gick Powerwalk med Kajsa. Efter det åkte jag och tränade. 

 

Nu på dan ska jag göra lite allt möjligt, blir en springtur också. Sen ska jag hem till Kajsa så ska vi dra hem till Martin där flera är så ska vi grilla och grejer. Sen drar Kajsa och jag vidare till en fest senare på kvällen. Känner på mig att denna kväll kommer bli sköööjjj!


 

 

Kajsa igår på våran powerwalk

 

Sakarias & Teodor

 

En härlig dag & I love u Babe

Kom nyss hem från stan. Har varit med Kajsa och handlat lite grejer och sen bjöd hon på fika på C&L och så fick jag paket :) taaack! :)♥ Mysigt vare och mycket hade vi att prata om! Och att kolla på underkläder kan vara väldigt underhållande haha Kajsa din muppis ;) Efter det så åkte jag och tränade en stund sen åkte jag hem och käkade. 

 

Imorgon ska jag åka till Norrköping med mamma och småbröderna. Ska kolla på något dinosaurie grejs sen ska jag kolla på lite kläder. På kvällen ska jag ut på en springtur eller Powerwalk med Kajsa. Ska bli hennes "personliga tränare" haha nej men nu jävlar peppar vi! ;) 

 

Nu ska jag fota lite nya grejer sen ut och gå en powerwalk. Har redan varit ute och sprungit idag och gymat men är fan sugen på att dra ut och röra på mig ännu mer. Fan sjukt finns inget stopp haha!

 

 

Rubrik

Igår var jag och tränade på dan sen på kvällen gick jag på bio med K, var riktigt mysigt! Vi kollade på Baksmällan 2, den va bra och rolig lätt värd att se. 

 

Nu ska jag ut och springa eller gå en powerwalk får se. Senare i dag ska jag hänga med Kajsa ;) 

 

 

Äsch! Lite regn skadar inte

Igår kväll snackade jag med Kajsa i tlf då kom vi på värsta roliga och sjuka grejen som vanligt. Så vid klockan 9 på kvällen åkte vi och la oss nere på bryggan i Djulö och "solade" i regnet och spelade in en film som kommer upp på fb. Folk gnällde så mycket på vädret och skämtade om att man skulle åka ner till Djulö och steka så jah varför inte ;) Måste ju göra något roligt av saken istället för att bara sitta inne och glo! Kallt vare och det regnade som sagt, haha men kul vare! 

 

 

Gjort om lite

Igår på dan gick jag en powerwalk med stavar sen kom det gäster hit och grillade. Låg och sov i några timmar också sen åkte jag och tränade. 

Var nyss ute och sprang en sväng fast att regnet öser ner! Känns som att det är de enda jag skriver just nu. Springa, träna, springa, träna... 

 

Tänkte visa att jag har faktiskt gjort om lite på mitt rum. Flyttade på sängen för snart en vecka sen och nu har vi satt upp en lampa och ett väggord också.

 

 

 

What goes around comes back around (hey my baby)

Var ute och käkade med familjen förut var ganska mysigt sen på vägen hem stannade vi och handlade fredagsmys. Låg hemma och halvsov ett tag sen åkte jag in till stan för att träna. Träffade Kajsa utanför så stod vi och snackade lite. "Dem kommer!!!!,aaahhh!, AAAH!!!!!" haha fyfan säger bara mycket kan hända på bara några minuter. Fy tusan va vi sprang och va jag skrek.

Ne nu ska jag ta och lägga mig, vi hörs nattinatt! 

 

 

 

Igår & idag

Igår sprang jag en sväng med hunden på dan sen vid halv 5 gick jag på stan med Kajsa. Köpte ett par nya klackskor (Kajsa med) sen käkade vi glass och pratade massor. Var ju ett tag sen som vi sågs nu så det fanns ju en hel del att snacka om :). Efter det drog jag och tränade på Hälso sen åkte jag hem. 

 

Nu ska jag snart ut och springa igen sen ikväll ska jag käka ute med familjen och hitta på något med Kajsa kanske. Annars hittar jag på något med en liten vän som det var ett bra tag sen som jag var hos.