Juliana Flodin

,

Hej! Hade inte tid att blogga igår.

Men igår efter skolan så va jag med Kajsa. Först gick vi på stan en stund sen tog vi bussen till Duve så gick vi hem till kajsa och hämtade kläder sen drog vi till Hälso och tränade. Senare på kvällen åkte jag hem till F så va jag där till typ elva.

Idag har jag varit i skolan sen efter skolan gick jag på stan med kajsa igen sen åkte jag hem. Har faktiskt inte gjort så mycket. Skulle göra läxor men märkte att jag hade glömt min laddare till datan i skolan så det blir inga läxor gjorda.

Försov mig imorse också, braaa dag! ;) Va och tränade en stund på Hälso nyss också. 

 

 

 

Skit fejjan!!

Suttit och skrivit lite på en svenska uppgift ett tag nu, men såklart åker fb upp efter ett tag som vanligt... J*vla skit fejjan! Nej nu ska jag stänga ner skiten och ösa på med läxorna som tusan innan jag går och lägger mig. Nattinatt 

 


 

RUBRIK

Hejsaaaan! Idag har jag varit i skolan och sen har jag typ inte gjort ett skit. Nu ska jag stänga ihop datan och plugga som en tok! så vi hörs imorgon.. :)

 

Foto jag; Jonas söta hund Rambo

 

Babe & Jag

Va typ nyss nere på stan med Kajsa . Vi fotade och handlade lite :) Nu sitter vi i skolan och jag väntar på att klockan ska bli 3 så att jag kan dra på det dära utvblabla...

 

Kajsa ville inte att jag skulle lägga ut bilderna på henne så det får i allafall bli en bild ;)

 

 

 

 

 

Måndag

Sitter i skolan och har digitalt skapande. Efter skolan ska jag ha utvecklingssamtal sen hem och plugga.. Bye ♥

 

 

Igår

Nej, nu drar jag ut och springer en sväng med hunden!...

Några bilder från igår:

 

 

 

 

 

Walk away

Hejsan! inte blivit något inlägg dom senaste dagarna har gjort annat och inte orkat. 


Igår tränade jag på morgonen i två timmar sen gick jag ner på stan och träffade Kajsa och Ebba en snabbis sen hem typ. Sen senare på kvällen åkte jag hem till en kompis ett tag. Sen Så skjutsade han Kajsa och mig till en annan kompis där det va en liten fest typ med några. Efter det så gick jag, kajsa, Madde, Tim, Martin och (en som jag inte kommer ihåg vad han heter haha) hem till Martin och va där ett tag. Så kom Almir och Ivan dit också. Senare på natten drog vi alla ner på stan och sånt. 

 

Idag ska jag plugga undan lite, städa på mitt rum och springa en sväng. 

 

 

I want it all, I want it all back

Idag har jag varit med Kajsa hela dagen efter skolan. Först gick vi till söder och hämtade pengar sen till Ica nära och sen vidare till kajsas dans. Efter det drog vi och käkade sen gick vi och kollade på Söders musikal, den va faktiskt bra! 

Nu ska jag snart ta och sova.. Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, bestäms imorgon.

 

 

 

 

 

Don´t let me fall

Hallååå där! Idag hade vi ju hemstudiedag, skööönt!! Va och tränade på dan, solade och pluggade. Sen ner på stan och köpte ny mobiiil, blev en iphone 4. Nu ikväll har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. 

Imorgon blire skola som vanligt sen på kvällen ska jag dra på söders musikal :)

Nu måste jag sova, nattiiinatt!! 


 

 

Haha inget blev som planerat :P

Först skola idag som vanligt, efter skolan åkte jag hem. Sen skulle jag först ha åkt och kollat på fotboll med kajsa men det blev inte så för ah.. Så hade vi tänkt att dra och käka på stan i stället på kvällen men det blev inte så heller. Då åkte jag och tränade sen bestämde vi att Filip L och Pontus skulle ha kommit och hämtat mig och Kajsa så skulle vi åkt hem till Pontus men det blev inte så heller för Filip L skulle dra hem. Snacka om en sån dag som alla planer bara skiter sig haha, lyckat... :P

 

Imorgon ska jag plugga och sånt. Skulle ha dragit hem till Filip C imorgon men blev inte så för jag ska nog kolla på ny mobil. Träffas på lördag i stället :) 

Ne nu ska jag sova godnatt!

 

Bildbriiiiiist!!! 

 

 

Gumman nu lever vi livet och skiter i dom där idioterna. Börjar om på nytt, hjärta på det! :)

Efter skolan drog jag ner på stan med Kajsa en snabbis sen åkte jag och handlade lite med mamma och småbröderna sen hem. Har inte gjort ett skit typ, ganska skönt. Är sjukt trött! Ska försöka lägga mig tidigare ikväll. 

Imorgon drar jag först till skolan sen får jag se vad jag hittar på. Sen vid klockan 6 ska Kajsa och jag dra och kolla på fotboll. 

 

Juste! idag bestämde kajsa och jag (till och med skakade hand) att vi ska faaaan dra utomlands tillsammans i sommar. Så äre, fatta skönt och mys! Bara vi två eller några till. Guuuuud så härligt! ;) Ta sitt pick och pack o dra bara!