Juliana Flodin

Gold, Black And White

 

 

 

Sitter och glor på tv... Är själv hemma eftersom min ena lillebror är i stockholm och blir opererad idag. Så mamma och pappa är med honom och min andra bror är hos farmor. Ikväll ska jag bara plugga, ligga i soffan och kolla på top model och desperate housewives. Fast först ska jag fixa något att käka!

 

Push it on me if it feels alright

 

Kom hem från Rickard för en stund sen. Vi gick och hämtade hans cykel på stan och sen kollade vi på en film tills han skulle dra iväg och spela fotboll. Nu kommer snart mamma hem och då ska jag hjälpa till med maten, är as hungrig!

Igår var jag med Kajsa i duve och kollade på fotboll. Följde med Rickard hem efter och hade mys söndag. Handlade och gjorde fruktsallad, mums!

 

Hört att folk vill att jag ska lägga upp fler outfit bilder, så ska försöka ta mig tiden att börja lägga upp det oftare. Det här hade jag i allafall på mig idag, inget speciellt var trött imorse. Puss! 

 

FYFAN så trött & irriterad jag blir!!!

Har lovat mig själv att skita i fall folk hittar på skit och inte skriva om det på bloggen men det här va bara förmycket. Folk i Katrineholm är bara ute efter att förstöra och trycka ner människor. Någon idiot som hittat på att jag skulle ha strulat med nån annan i helgen. Tror du inte jag vet själv vad jag gjort eller inte.? Likadant att jag har fått kommentarer om att Rickard skulle ha stått och gosat med nån annan. Tycker det är jävligt synd att människor bara är ute efter att förstöra när någon annan är lycklig och glad. Jag älskar min Ricki och skulle aldrig hålla på med nån annan och inte han heller, så ni kan ju forsätta försöka trycka ner mig, det kommer bara göra mig starkare!! Jag älskar dig Rickard♥ 

 

Btw; Moget att kommentera anonymt, våga stå för vad du säger annars kan du/ni likagärna hålla käften. 

 

Gullig lillebror


Sicken gullig lillebror man har då! Han kom precis in med den här till mig, mums! Har han gjort helt själv, duktig och stor han börjar bli haha ;)

 

New; Black

 

Mamma kom precis hem med det här åt mig. Mössa, vantar, två par leggings och en svart vanlig tunika. Tack! :)

 

Nu ska jag snart fixa mig sen dra in till stan och möta Hanna & Kajsa så ska vi dra iväg på party!! :)

 

Fredag!

Kom precis hem från att ha varit ute och käkat mat med Rickard, gott och mysigt! :) Stannade och handlade lite på vägen hem. Nu ska vi fixa en film sen mysa hela kvällen! Puss, ha en trevlig kväll! :)

 

Arg tjej!

Sitter äntligen på bussen på väg mot Vingåker! Den förra bussen gick sönder så fick vänta i hundra år och nu när äntligen en ny kommit så är det massa folk som ska krångla och barn som skriker! Ååh!!! Aja... Idag har jag varit i skolan och när jag kom hem lagade jag käk med Teodor, var rätt mysigt! :) Men det här med att bussen krånglade förstörde mitt glada humör haha!

 


 

 

The best mirror in the world is an old friend

 

Sitter nere i soffan och gör samhällskunskap plugg. Snart kommer mamma hem med mat från mc mums! Sen blir det kanske lite onsdagsmys med Bea, får se. Imorgon kväll åker jag hem till Rickard och sover kvar där, myspys saknar min pojke! ;) 

 

Oj...

 

 

 

Oj, nu var det ett bra tag sen som jag uppdaterade. Har faktiskt inte orkat eller haft lust. Har väl inte hänt något speciellt förutom att jag och Kajsa har bokat Avicii biljetter till den 2 mars och jag har slingat håret. Inget som direkt syns, ser bara lite fräschare ut. Nu ska jag skriva på mitt svenska tal som jag ska ha imorgon, puss! 

 

Igår

 

Igår satt jag bara hemma vid datorn och pluggade Kemi, har prov idag. Därför blev det inget inlägg. Sprang även förbi tandläkaren efter skolan. Nu ska jag packa väskan och snart sticka iväg till skolan! 

 

BLACK

 

 

Sitter hemma och käkar godis, mums! Klassfesten igår var kul och tack för igår Felix & alla!! ;) Drog in mot stan med ett gäng och käkade på mc efter. Sen drog de och jag vart kvar där och snackade ett tag sen kom Rickard dit så gick vi hem till hans mamma och sov där. Nu ska jag springa en sväng, träna magen och rumpan sen dra hem till Rickard för lite söndagsmys! Ska plugga också....

 

 

Myskväll & klassfest!

 

 

Igår kväll kom Rickard hit på en myskväll! Vi käkade tacos med familjen och badade badtunna i typ 2 timmar om inte mer haha, skönt vare! :) Sen tog vi bilen hem till Rickards mamma och sov där. Nu ska jag snart fixa mig och dra iväg på klassfest hos Felix, TAGGA TE2B!!