Juliana Flodin

!

Fan så trött jag blir på att det inte funkar att ladda upp nån bild på något normalt sätt. Fattar inte vad som är felet!! Nu testar jag skapa en ny blogg på något annat en devote och får se i fall det hjälper. 

 

UPDATE; Det är min mac dator det är fel på. Braa dator jag har, ljudet funkar inte, musplattan är paj och trycker av sig själv, funkar inte att lägga upp bilder eller öppna något slags textdomument som jag själv till och med har sparat och skrivit. Kommer upp felkoder och error. Funkar att lägga in bilder normalt från min andra dator, tur de. 

 

Söndag

€Var snart en vecka sen som jag uppdaterade. Men är som så att det funkar inte att ladda upp bilder för mig. Får lägga in på mobilen och sen blogga från den. Bilderna blir suddiga också... Tappar rätt mycket motivation till att uppdatera när det är så där... Men har inte gjort så mycket i veckan. Fick lov redan i torsdags eftersom jag var hemma då och i fredags var våra lektioner inställda. Inget man klagar på! Igår var en rätt dramatisk kväll/natt som jag helst vill glömma. Fast käkade på Olympos innan, mums var de! Nu ska jag snart dra iväg och träna hade jag tänkt. 

 

 

 

MMS 2011-10-30 

 

 

Måndag

Sitter nere i soffan, pluggar och småskrattar åt våran hund som blivit opererad och får gå runt med en sån där "tratt".

Var en rätt soft dag i skolan idag! Fysiken var inställd så Kajsa & jag gick ut med hennes hund Hasse. Utav någon anledning så funkar det inte att ladda upp mobilbilder på devote nu sen jag uppdaterade mobilen, synd för har en riktigt charmig bild på Kajsa och Hasse haha. Var ute och sprang en sväng förut, skönt! Ne nu ska jag plugga vidare

 

 

 

...

Lördagen var rolig men slutade lite i kaos. Sov kvar hos Rickard i allafall. Igår låg jag hemma och kollade på film, käkade yoghurt med jordgubbar och banan. Gick och la mig tidigt i allafall, trött och sliten var man. Nu ska jag dra iväg och ha fotografiskbild. 

 

 

Don't let them bring you down

Lyckades fixa tillbaka allt på min mobil, skönt! Igår hämtade Rickard mig efter skolan så åkte vi och handlade lite sen hem till hans mamma en stund. Sen drog jag hem och sprang en sväng. Senare på kvällen åkte jag och Rickard hem till hans pappa där vi hade myskväll, mysigt vare! :) 

Åkte hem tidigt imorse eftersom han skulle jobba. Så nu på dan har jag städat, plockat och tagit det lugnt. Nu ska jag staxt byta om sen springa en bra bit. Ikväll är de paarty som gäller! Var ett tag sen, så nu jäklar slår vi klackarna i taket! 

 

 

 

(Bilder från i somras) 

 

Skicka era nummer!

Uppdaterade min mobil så alla mina nummer, bilder och allt försvann! skit tråkigt.. Så skicka ett sms med erat namn är ni snälla 

 

Fredaaag!

Sitter hemma och gör ingenting. Fick reda på att vi har sovmorgon till 12.20 så sitter och väntar på att klockan ska gå. Efter skolan ska jag träna sen ikväll åker jag hem till Rickard på myskväll! Det är nämligen en månad idag så det får bli en liten myspys kväll. 

 

 

 

Fight for you

Hej! Igår fyllde mamma år så firade henne en stund på kvällen sen åkte jag hem till Rickard. Vi båda råkade somna så vid halv ett åkte jag hem. Kom hem vid ett så imorse försov jag mig med en timme. Nu ska jag dra iväg och ha matte, hörs!

 

 

 

Nattinatt

Blir inget bloggande idag, har pluggat matte sen jag kom hem. Så nu går jag och lägger mig har prov imorgon. Nattinatt!

 

Monday

Slutade tidigare idag så efter skolan drog jag iväg till hälsogymet. Just nu sitter jag och bara tar det lugnt & dricker jordgubbssmoothie med kanel och linfrö i. Kanel = ökar förbränningen, linfrön = mer mättande & nyttigt.

Igår kväll åkte jag hem till Rickard och kollade på film, myspys! Nu ska jag byta om och dra ut på en powerwalk med stavar. Sen ska jag spendera resten utav kvällen tsm med matteboken och svenska frågor, kul.. 

 

 

 

Myskväll

Sitter hemma ska snart dra iväg till Hälsogymet eller följa med och kolla på när min lillebror spelar hockey. Får se hur jag gör. 

Igår kväll åkte jag hem till Kajsa där Carro och Tanja också var. Sen fick vi skjuts till hem till Carro där kollade vi på film och fotade. Var en mysig kväll, fast jag var off för att jag hade verkligen aaas ont i magen.. Tack för igår i allafall :)