Juliana Flodin

Njuter av sommarlov

 

Har lagt bloggen åt sidan den här veckan och bara njutit av att ha sommarlov! Festade hela förra helgen och fytusan vad jag dansade! Har vart med min fina, träffat nya sköna människor, fiskat, vart barnvakt, tränat, åkt till Norrköping två gånger, shoppat, solat och ätit jordgubbar i mängder. Precis så som sommaren ska vara! Har även blivit väckt i stortsätt varje morgon av att snickarna där nere bankar. Vi håller nämligen på och renoverar köket, matsalen och hallen här hemma. 

Ikväll ska jag hem till Elin på klassfest. Grillning, dricka gott och förmodligen massa dans!

Imorgon drar jag mig mot Stockholm så kommer inte hinna uppdatera så mycket men ska försöka. Puss på er så länge!

 

Hur jag lockar håret

 

 

Får ofta frågan hur jag får till mina lockar. Jag använder mig alltså av denna platt och locktång från Björn Axén. Använde mig tidigare av en Babyliss Icurl men fick den här i present så nu är det den som gäller! Den funkar as bra! Sliter inte lika mycket på håret, längre sladd och är smdigare. Gör inte på något speciellt sätt när jag lockar utan bara kör igenom hela håret sen sprayar med hårspray. Ett litet tips från mig till er som letar efter ny platt eller locktång. 

 

Strålande sol

 

 

Ligger ute i det fina vädret! Strålande sol idag det gillas! Drar mig mot Vingåker senare ikväll för att fira midsommar, men nu ska jag fortsätta jobba på brännan. 

Glad midsommar på er!

 

9 månader

 

Bild i repris men det är för att det är en utav de bästa bilderna jag vet! Idag är det 9 månader sen det blev jag och min fina Rickard. Du är så himla gullig mot mig, ställer alltid upp och finns där. Blir glad bara av att se dig! Vi har det så himla kul och mysigt ihop samtidigt som vi kan gå runt och bara strosa och göra vårt. Alla våra brottningsmatcher på mornarna som oftast slutar med att den ena blir sur som ett barn haha (ni skulle se oss på mornarna HAHA!) Alla timmar du fått stått ut med att titta på när jag väljer kläder om och om igen. Alla våra sjuka saker vi gör ihop som man kan tänka tillbaka på och skratta till. Kan komma på mig själv med att sitta och le för mig själv ibland till och med. Med dig kan jag verkligen vara mig själv och vi tänker likadant. Efter allt vi gått igenom kan vi varandra innan och utantill. Vi kan titta på varandra och direkt se hur den andra mår eller tänker. Det har gått upp och ner för oss men det har bara gjort oss starka tsm och till de vi är. Alla har problem ibland men det löser vi så länge vi har varandra. Du är mitt hjärta Ricki och som våran låt lyder, - Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor. Älskar dig min fina Rickard! ♥

 

Nelly trend

 

När jag kom hem för någon dag sen gav mamma mig ett paket från nelly i handen med detta linne som hon visste att jag pratat om. Tack! Supersnyggt och skönt! 

 

Glest

 

Här var det glest! Har firat Rickard som tagit studenten, festat, fiskat med Ricki och Hannes, ätit glass med en fin vän, gått på stan, myst med min fina, kollat fotboll och varit i Nyköping och fått sprungit efter vatten för att bilen kokade och stannade mitt i ingenstans. Nu ska jag ut i solen sen springa en sväng hade jag tänkt, puss!

 

New

 

Vit Kavaj - H&m, Militärgrön jacka - Nelly. 

 

18 år!!!

 

 

Fylde ju 18 år i onsdags och hela dagen var riktigt grym!! Fick massa fina paket, fika med vd i skolan, förfest hos Rickard med några sen utgång på Harrys. Dansade som en galning tsm med kajsa, Carro och Filipa hela kvällen och svetten spruta haha! De på harrys sjöng även för mig som min fina vän hade fixat. Hade i allafall en riktigt rolig och grym kväll, tack för alla fina paket, grattulationer och för de som var med och gjorde kvällen till en riktigt lyckad kväll! ♥

 

Nu sa jag snart dra mig mot Hallsberg för att att titta på min fina Rickard som tar studenten! GRATTIIIIIS! Blir middag och lite fest hos honom senare sen utgååång! 

 

11/6

 

Håller på och pluggar fysik och man skäms ju nästan över att skriva det. Skriver bara att jag pluggar hela tiden. Känner att min blogg börjar bli riktigt tråkig! Blir bättring sen när allt i skolan är gjort!

Imorgon ska jag paddla kanot med klassen, ser fram emot det som tusan! Har aldrig gjort det förut så kommer nog bli riktigt kul. Nu ska jag plugga vidare, puss på er! 

 

Firande

 

 

Gårdagen spenderades med släkten på pappas sida och pojkvännen. Vi firade min 18 årsdag igår istället för på onsdag eftersom det blir utgång osv på min födelsedag. Fick massa fina paket!

Idag blir det plugg, träning och mys med min fina. 

 

Virkade shorts

 

Mamma kom hem med ett paket från Gina tricot förut med dessa virkade shorts som vi beställde förra veckan. Tack! Lite stora i midjan men funkar ändå. Riktigt sköna så kommer användas flitigt i sommar!