Juliana Flodin

New

Mamma kom hem med den här smarta saken från IKEA till mig här om dagen. Kan man lägga smycken, smink i osv... Bra på morgonen när man (i allafall jag) har bråttom och bara lägger smink osv huller om buller. Kan man lägga i från sig det och det fortfarande ser snyggt och städat ut än att det bara ligger på ett bord. 

 

Bowling

 

Igår var jag barnvakt hela dagen sen drog jag in till stan med min bröder. Mötte Rickard sen gick vi alla och bowlade. Ungarna käkade sen gick vi vidare till affären. Rickard och jag lagade mat senare och hade en myskväll själva hos honom.

Dagen idag består av plugg, springtur, käk sen gym. 

 

Sweet love

En sen uppdatering, japp! Ligger i sängen och kollar på film just nu. Har gjort det hela kvällen och det har varit riktigt skönt må jag säga! Skönt att bara ta det lugnt ibland och va i fred. Det är vad jag gjort idag. Bara tagit det lugnt (och vart i skolan). Igår var jag dock och handlade, solade, pluggade, cyklade till affären med Rickard, sprang en sväng osv.. Då var det fullrulle! Nu ska jag fortsätta kolla på film sen sova. Barnvakt imorgon som gäller. Godnatt på er!♥

 

Frukost i solen

 

Precis käkat frukost i solen med Rickard. Älskar vädret! Man blir så himla glad vid den här årstiden, när man vet att man har en hel sommar framför sig. Nu ska jag börja fixa mig sen dra iväg till skolan. Puss!

 

Min fina

 

Hade en riktigt trevlig kväll igår! Åkte hem till Kajsa för lite fix sen mötte vi upp tjejerna så drog vi till Rickard där vi grillade med ett gäng. Vid 9 drog vi oss mot forssjö för partaj. 

Idag har jag legat och solat i några timmar, riktigt skönt! Sen åkte jag, Rickard och hans familj till stadsparken och käkade mat i det fina vädret. När vi kom hem igen la vi oss i gräset på en filt, lyssnade på musik och myste. Har även handlat lite och varit hemma hos mig. Nu ska vi kolla klart på en film, Godnatt!