Juliana Flodin

16:59

Jacka, Barbour/ Topp, Lindex/ Skor, Jeffrey Campbell/

Som jag sa så ångrade jag mig och bytte om haha! Ville bara kika in och önska er en trevlig kväll, puss!

Ikväll

Kavaj, h&m/ Linne, Nelly/ Armband, h&m och Bikbok/ Skor, Jeffrey Campbell/

Lär ångra mig och byta om 100 gånger om jag känner mig rätt haha! Skorna lär dock få stanna hemma... Hade jag vetat säkert att jag inte skulle ut i skogen hade dessa åkt på. Väntat hela vintern på att få använda de igen och kan knappt vänta längre! Har jag inte det här ikväll får det åka på imorgon då jag drar mig till Stockholm.

30 april

Ingen skola idag! Har hunnit varit hos tandläkaren och tränat på dan. Märkte även att min dator är trasig. ORKAR INTE! Först kameran sen datorn. Ska städa nu sen försöka bestämma vad jag ska ha på mig ikväll. Mina planer för ikväll är att först åka och kolla fotboll sen grilla med några sen förmodligen vidare. Det blir min valborg det! 

Glad tjej!

Tränade efter skolan fast att jag är sjuk fortfarande. Gick bra ändå! Klev ut därifrån som en mycket glad tjej! Som sagt, lätt för att bygga muskler osv.... Har gått ner 2 kg från förra veckan!! Allt genom att bara äta oftare, tänka mer på vad jag äter, dricka mycket vatten och röra på mig. Jag må ha tränat tills händerna blöder som ni ser ovan men så värt. Hoppas det fortsätter lika bra! Trodde inte jag skulle ha gått ner något eftersom jag varit sjuk och inte kunnat tränat så mycket som jag egentligen vill. Åt även gotti i helgen. Ett bevis på att man inte blir tjock av att unna sig onyttigheter ibland flickor! Har även inte varit ute på 3 helger dvs inte druckit någon alkohol alls. Det har nog gjort mycket!

Hur jag hittar min motivation

Tänkte svara på en fråga jag ofta får höra, fått kommentarer och mail om. Ni frågar ofta hur jag hittar motivationen till att träna. Först kan jag erkänna att jag är riktigt dålig på att svara när ni skriver långa fina saker till mig. Det är inte för att jag är dryg utan för att jag är dålig på att ta komplimanger. Blir verkligen as glad men samtidigt typ obekväm och så slutar det med att jag inte svarar istället. Haha låter kanske lite knäppt och det är något jag ska bli bättre på! Aja tillbaka till svaret på en frågan. Motivationen till min träning får jag nog mest genom att jag är riktigt envis och bestämd som person! Brukar även tänka "nej du kan!!!" när jag känner att jag håller på att vilja kliva av löpbandet eller gå hem från gymmet. Brukar även sätta upp bilder på snygga kroppar innanför garderoben eller på något ställe jag kan se de ofta. Bakgrundsbild på mobilen är smart. Det ger faktiskt mycket motivation! 

16:21

  

Denna helg har varit riktigt dramatisk fast att jag bara softat typ. Inte för min egen del men för andra. Är en sån som verkligen drar ner mig själv i andras problem, försöker hitta en lösning och blir riktigt ledsen för dens skull. Till sist är det de enda jag tänker på. Kanske en bra eller dålig egenskap, jag vet inte. Bra tror jag nog! Får jag dock höra fler probem nu från andra så blir jag nog överbelastad haha.

Ikväll kommer Rickard hit på myskväll. Älskar det som är på tv på söndagar!♥

NEW

Åkte och handlade ett par nya träningsskor med mamma förut, tack! Blev ett par söta rosa. Gick en sväng i stan förut och avslutade med att köpa en glass, gotti! Orkar inte vara sjuk längre!! Vill tillbaka till gymmet. 

Värmeskydd

Köpte nytt värmeskydd här om dan. Det här är en favorit! Håret blir riktigt fint plus att den luktar så himla gott och fräscht! Använde den här när jag gick i 5an haha sånt lägger jag på minnet. Lukten får mig att tänka tillbaka och faktiskt sakna gamla tider från när man var liten.♥  

Hår

Tvättade och hade i hårinpackning i löshåret förut. Vart sugen på att testa håret igen eftersom det var ett tag sen. Vet inte om det var ett smart drag för nu kommer jag vilja ha löshåret i varje dag. Trivs så bra i det men håret blir ju så slitet! Rakt hår får man inte se mig med ofta hörrni haha. Kommer nog fuska lite och använda löshår mer nu, i allafall ett litet tag. Det skadar nog inte ;)

Lunch

Käkade lunch med älsklingen efter skolan gotti! Gick till körskolan innan och bokade lite tider, mhm spännande! Är i Vingåker nu och ska fixa lite. Ikväll blir det nog bio som det ser ut just nu. Blir en lugn fredag för mig! Eller hela helgen blir lugn, har en massa plugg att fixa. Lika bra att få allt gjort nu innan alla studentgrejer drar igång sen. Har gått och blivit sjuk dessutom :(

Prov

Laddar upp inför att gå till skolan och skriva nationellt prov i svenska B. Sitta i 5 timmar låter fint! Hade en mysig kväll igår med lillebrorsan och Rickard. Åkte en sväng med bilen, gick på marknaden i stan, handlade lite sen hem, lyssnade på musik och åt mat. Mysig torsdag! Nu ska jag dra mig mot skolan, Kram!