Juliana Flodin

Prada

Alltså denna väska! Perfektion♥ Slut överallt och en aningen dyr men den ska en dag bli min! Finns bara med dragkedja osv i silver.. Fint det med men guld passar mig bättre. Så snyggt!

Dejt

     

Var på dejt med Rickard igår, myspyys! Drack vin och fixade oss här hemma sen gick vi ut och käkade god mat. Satt kvar där ett bra tag och drack vin tills vi gick hem och spelade spel och myste till massa gott. Riktigt mysig kväll! Ligger just nu på soffan. Ska snart ge mig ut i kylan och gå till gymmet. Okej inte alls långt men det snöar massor! Efter det ska jag göra det roligaste som finns.....Tvätta.

Måste även säga att jag sov hemma för första gången sen jag flyttade hemifrån i fredags. Mysigt! Mysa med kissarna, det har jag saknat massor!

Ivyrevel

Den här supersnygga kjolen från Ivyrevel kom hem till mig idag! Älskar den!!!

onsdag

Idag blir det jag och te framför tvn. Har feber, ont i halsen, mår illa, ont i huvet... ja allt är fel. Ska passa på att klicka hem några julklappar när jag ändå bara ligger här. Kram! 

Helgen

     

Fyra från i helgen. I lördags köpte jag äntligen en guldig iPhone 5s och på kvällen kom Carro och Amanda hit. Drack och pratade om allt möjligt tills vi drog vidare till Harrys. En mycket trevlig kväll måste jag säga! Avslutade kvällen med kebab här hemma med Ricki. Igår kollade jag och Rickard på serier hela dagen. Åkte ner på stan med hans mamma senare och kollade in julmarknaden på stan. Var inte så mycket att se dock men mysigt! Lagade middag och myste framför tvn resten av kvällen. Myspys!