Juliana Flodin

torsdag

Har inga bilder så slänger upp två på mig och Rickard från balen. 

Lång dag i skolan idag sen ska jag och Lisa åka på introduktion på jobbet från fyra till åtta. Blir att fira Sakarias när jag kommer hem sen. Imorgon är det mösspåtagning, känns overkligt. Nu är det snart dags!! 

Balklänningen

Tänkte att ni kanske ville se hur min balklänning såg ut i ryggen. Ser ni även lite av håret som duktiga Nellie fixade! Klänningen hittar ni här

Platå

Belönade mig själv med att köpa ett par sneakers med platå efter att ha fått jobbet. Finns på Åhléns för bara 199 kr! 

JOBB JOBB JOBB!

HÄÄÄR glad är jag nu efter att ha varit och fått mitt första jobb!! Kommer jobba precis HELA sommaren, så himla nice! Mycket glad tjej! Innan jag skulle in på intervju kom min kära vän Lisa också så vi båda har fått jobb på samma ställe, så himla roligt! Wiiiii!! kan inte sluta le!

27 maj

En glad Juliana som åker cab och dricker gott, det är precis vad jag vill göra nu! Men nej det ska regna och jag ska ligga sjuk med massa plugg. Imorgon har jag en sak att se fram emot i allafall och jag hoppas det går bra (hemligthemligt). På kvällen sen ska jag iväg på lärarmiddag i Stadsparken med klassen, myspys!

Sjuk

Ligger hemma sjuk och kollar på film. Är ledig idag och imorgon som tur är så att jag slipper sjukanmäla mig. Dock skulle jag ha följt med och käkat pannkakor hemma hos Lisa med klassen idag sen vidare till smultronstället. Hade körlektion imorse men märkte redan då att jag inte skulle orka följa med. Här ligger jag med feber och ont i halsen istället, kul... 

Balen 2013 genom min mobil

Började kvällen med att moffa jordgubbar med Rickard och dricka champagne. Balen var toppen! Rolig kväll tycker jag, alla var så fina! Några shots för mycket blev det nog också haha! Nöjd blev jag iallafall med håret och sminket som jag fick fixat, tacktack! :) Här kommer några bilder från kvällen som är tagna med min mobil. Bilder tagna med kamera kommer upp senare. 

  

  

Dags för bal

Idag är det äntligen dags för balen! Ska ta på mig nu sen sticka iväg för att bli sminkad och få håret fixat. Wiii så roligt!!! Vädret är fint också, vilken tur! 

Music

Eftersom det är fredag och ni har bett om att jag ska lägga ut mer musik så kommer sex bra här!

 

 

 

torsdag

Sitter i skolan, måste säga att dagen efter alla i klassen varit ute är bland den roligaste skoldagen haha. Pigga och glada! Känns skönt när man själv mår bra idag, lite trött bara. Ikväll ska jag äntligen få vara med min prins. Hinner knappt träffas längre. Båda har mycket nu och det känns som att man bara springer förbi varandra. Aja så är livet, skönt att få längta lite ibland också. Vi ska åka och fixa lite ikväll sen sola. Skönt med en lugn kväll! 

Igår

                                                          Alltså haha↑ Ser ni hur kort jag är!

På bilderna ser ni mig och mina fina vänner Kajsa och Lisa! Var riktigt roligt att vara med tjejerna i klassen igår! Vi alla var hemma hos Carro först sen åkte vi vidare ut på Harrys. Åkte hem lite tidigare med mitt hjärta eftersom jag hade körlektion 7.30 idag. Den gick ju inte så bra kan jag säga... Sjukt trött! Nåja, hade i allafall en bra kväll igår!♥