Juliana Flodin

Säljer min iPhone 5

  

Säljer nu min iPhone 5 16GB låst till Tele2. Den är ca 3 månader gammal och i mycket fint skick! Säljer den för att jag vill uppdatera mig till en 5s. Mitt pris är 4000 kr men priset går så klart att diskuteras. Självklart ingår laddare! Ska lägga upp den på blocket men tänkte kolla om någon av mina läsare var sugen först. Är du intresserad kommentera då här eller kontakta mig på facebook eller maila till julianaflodin.blogg@hotmail.com

LOVE

Igår (eller ah i måndags kan man säga nu) när jag kom hem från jobbet överraskade Rickard mig med fina blommor och julskinka haha ja! Älskar julskinka så han hade ställt sig och gjort en sent på kvällen, söt! Inte varje dag man får en julskinka i överraskning haha♥ Inatt sover jag själv då han varit i Stockholm på bandy. Kommer aldrig somna... Är bokstavligen livrädd när jag ska vara själv i lägenheten. Sover på soffan med tvn och lampan på haha!  

11:16

Nya lampan, dock sitter inte alla kristaller på. Rickard och jag fattade inte hur den sista biten skulle sitta så vi gav upp för tillfället haha. Hade en riktigt mysig söndag igår! Efter bion gick vi och käkade tjockis mat sen stannade vi i stadsparken när vi skulle hem. Var någon typ föreställning på ett hus där. Mysigt att stå ute i mörkret och kolla. När vi kom hem blev det ännu mer mys. Supermysig söndag med andra ord!

Igår

 

Två från igår. Var alltså hemma hos Siri igår och hade det trevligt! Jag och Carro gick ut sen men hade nog varit roligare att vara kvar hos Siri. Alltid samma skit på Harrys men ändå ska man envisas med att gå dit haha. Ska fixa mig nu sen åka och handla och hämta ut en lampa jag beställde till vardagsrummet. Mot kvällen blir det bio med Rickard. Myspyys!

Lördag

Äntligen helg!! Har tränat nu på dagen och ikväll ska jag hem till Siriii för att dricka och käka gott med fint folk! Ska måla naglarna nu sen käka mat. Kocken Rickard står i köket! 

Jeffrey Campbell Trango

Jag och skor♥... Efter att ha suttit och uppdaterat smartgirl flera gånger varje dag i flera veckor är de äntligen mina! Klickade hem det sista paret i 37 sån tur, lycklig tjej! Så finaa!!

19 november

Orkar inte... Ställde klockan på 9 för att inte sova bort hela dagen men vaknade strax innan 12. Skulle kunna sova i flera timmar till! Bara att laga mat, diska sen åka till jobbet. Kul! Bara tisdag och jag vill redan ha helg. Snälla låt denna vecka gå fort!!

söndag

Ligger nyvaken på soffan med Rickard snarkande bredvid. Vart sent igår! Kvällen började med att dricka här med lite folk sen vidare till alla andra i Rickards lag. Efter det gick vi till en lokal där vi åt mat, drack osv hela kvällen. Var alltså på Värmbols avslutningsfest! Blev kebab efter och mys med två as söta katter! Ne nu ska jag ut och gå en sväng snart. Fint väder ute!

40%

Bikbok har 40% på allt idag och imorgon! Klickade hem allt det här för bara strax över 600, hur bra!? Tipstips!

00:36

Kom hem från jobbet för en stund sen. Ligger i sängen men kan inte sova för att jag är för pigg... Så passar på att lägga upp de här två bilderna från idag då jag, Lisa och Linda moffade plättar här. Lika mysigt och gott som det ser ut!