Juliana Flodin

Torsdag

Sitter på jobbet. Har varit hemma i två dagar nu så skönt att vara tillbaka. Idag var jag hos frissan igen och gjorde mer slingor och hade i en toning. Är mer än nöjd nu! Ville ha ännu mer förändring så nu är jag ljusare i huve. Lunchade med fina Carro efter. Alltid lika roligt och skönt att prata med den tjejen! Nej nu ska jag in och jobba igen, pusshej!

Mys

Älskar våra djupa fönster! Visst är de mysiga?

Ligger hemma sjuk, inget jobb för min del alltså. Har gått och blivit förkyld, inte roligt! Legat under filten hela dagen och det ska jag göra hela kvällen med. Imorgon ska jag vara hos tandläkaren klockan 8. Fy för att ligga där helt snorig och ont i halsen när de ska peta och hålla på. Nåja bara att stå ut!

Hår

Klippte och slingade håret idag! Blev riktigt nöjd! Inte så himla stor skillnad men lite ljusare blev det precis som jag ville ha. Fick klippa av rätt ordentligt då mitt hår var ojämnt. Ska åka till Stockholm och köpa löshår snart. Kanske i helgen. Är svårt att se vilken färg man ska ha på internet tycker jag. Kan ju inte beställa färgen jag brukar ha eftersom jag har ljusare nu. Ska klippa in löshåret sen när jag köpt nytt. Blir nog bra!

Helg

Äntligen helg! Gick upp tidigt imorse för att åka och handla med Rickard innan han skulle iväg. Ska käka något nu sen röra mig mot gymmet. Skönt att jag bor nära till Hälso nu, kanske man kommer iväg till gymmet oftare haha. 

Gottiii

Tusan så mätt jag är, typ rullar fram haha! Ikväll blir det jobb sen imorgon kommer ett gäng flickor hit. Fira Lisa, käka tacos och sen gå ut. Så roligt! 

4 oktober

Igår när jag kom hem från jobbet stod de här fina blommorna och väntade på mig med en fin lapp. Söt pojkvän man har! Ska snart röra mig mot Ica för att möta Lisa och Linda. Vi ska handla sen ha en brunch här innan jobbet. Myspyys! 

Lägenheten

  

  

   

Här får ni en liten tjuvkik på lägenheten. Några detaljer bara eftersom det är rätt tomt här hemma fortfarande. Måste köpa gardiner osv! Var nere på stan förut och bokade tid för att klippa och färga håret. Äntligen! Är sjukt trött på mitt hår. Har haft min egna hårfärg i år nu så dags för en liten förändring!

tisdag

Plockat här hemma, hämtat paket och köpt en tavla som kanske var lite för dyr. Men fin är den! Nu hämtar snart Mikaela upp mig så dags att dra. Pusshej!