Juliana Flodin

Fuerteventura 2014

Här har ni en kort film från sista dagen när det blåste massor. Tyvärr blev kvaliten mycket sämre när jag laddade upp... Hoppas ni tycker den är kul ändå!

Fina du

 

Blir varm i kroppen och får fjärilar i magen. Så fin! Att få ett gulligt sms från den jag älskar gör hela min dag

Shopping

  

Då var jag hemma! Vill dock redan tillbaka... Har haft det riktigt riktigt bra! Återkommer om mer och bilder i ett annat inlägg. Här har ni i allafall lite shopping! Necessär från victoria secret, armband från Guess, mascara och läppstift från YSL, ett par Nike Air Force 1 och jacka från Zara! Ysl mascaran och läppstiftet kostade ca 240 kr där nere styck. Hur bra!?

Fick en fråga om jag kunde tipsa om lite shopping i Fuerteventura. Vi bodde i Caleta de fuste. Där fanns det mycket bra affärer 400 m från hotellet. Annars ska man nog åka till deras huvudstad Puerto del Rosario. De har ett stort shopping center som heter Las Rotondas osv.

Mys!

Såhär mycket gott käkade jag och ett gäng fina vänner igår! Gick först och handlade mat som vi åt här sen blev det mys. Kollade på tv, busade med Prins och snackade skit! Mycket myyysigt! Nu ska jag gå och träna sen packa det sista. Ikväll drar vi till Arlanda då flyget går tidigt imorgon. Så imorgon är jag i värmen wiieee! Ska bli skönt att få vara ledig en stund mycket behövligt! 

tisdag

 

Mycket kattbilder här men det är för att Prinsen är så himla fin! Vill knappt gå utanför dörren längre vill bara ligga hemma och mysa med Prins. Ska packa ihop nu sen börja röra mig mot jobbet snart. Pusshej!

SÅ SÖT!

   

Då var han hemma! Sov som en stock hela vägen hem så dutti. Nu springer han runt och busar. Inte riktigt bestämt namn än men tror han ska heta Prins