Juliana Flodin

Matmatmat

Igår började jag dagen med att gymma sen ut i skogen för att plocka svamp. Äter inte svamp men jäklar vad mycket svamp vi plockade! På kvällen åkte jag till Smultronstället med några vänner sen vidare till Pizza Hut. Vi åt alltså hela kvällen haha men det var mysigt!

Nu ska jag dra och träna med Rickard. Japp jag har efter år av tjat äntligen fått honom att gymma med mig. Weeii!

Före / Efter

Före och efter bild på mitt hår som jag fixade hos Rapunzel förra veckan. Använde 120 stycken nail hair slingor 50 cm. De klipper in löshåret så mitt är lite kortare än 50 cm. Är verkligen jättenöjd! Älskar mitt nya långa hår! 

My Calvins

Jarå nu glider även jag runt i Calvin Klein. Så snyggt och skönt!

Vaknade klockan 8. Varför vaknar jag så tidigt hela tiden när jag kan sova hur länge jag vill? Irriterande! Ska ligga här i sängen en stund till innan jag åker till gymmet för att träna mage. Have a nice day kramis!

måndag

Hej alla fina! Ja jag lever haha. Sen vi hördes sist har jag bara njutit av att ha semester. Fast vad är det för skitväder?!Bläblä på det... I helgen var jag i Värnamo på morfars begraving (den var såå himla fin<3) sen vidare till Helsingborg till igår. Som ni kanske ser har jag även satt i löshår hos bästa Rapunzel i Stockholm. Just nu ligger jag hemma själv på soffan och funderar på vad jag ska göra med mitt liv. Är sååååååå häääär sjukt trött på allt med denna håla och mitt liv haha låter kanske deppigt men så sant. Måste göra en förändring. Man lever bara en gång och måste leva lajjjf. Det har jag levt efter den senaste tiden. Hmm om någon bara kunde säga åt en vad man ska välja för väg här i livet. Skulle vara mycket enklare för mig med min beslutsångest haha. Nej nu ska jag fundera vidare. Puss & kram kära ni! 

Nya pärlan

Här har ni min nya älskling som jag hämtade förra torsdagen. Är sååå nöjd!! Är dålig på att skriva här när det är sommar. Får semester nästa vecka (weeeeiii!!) då blir jag förmodligen mer aktiv här igen. Så länge hittar ni mig på instagram: julianaflodin & snapchat: julianaflodin där jag är mer aktiv. Haha så bra fantasi! ;)

Upp