Juliana Flodin

Min bröstförstoring

Får otroligt mycket frågor och mail kring min bröstförstoring så tänkte skriva ett inlägg kring det. Först måste jag säga att min operation var något jag tänkt på riktigt länge och att jag gjorde det för min skull. Ingen annans! Om du bestämmer dig för att operera dig ska du ha tänkt på det länge och vara säker på att du gör det för din skull. Nu var det snart ett år sen jag opererade mig hos Said på Proforma clinic i Stockholm. La in runda implantat bakom bröstmuskeln, hög profil och storlek 400 cc vilket motsvarar ungefär en stor D kupa. Hela det här kalaset gick på 42 000. Ville inte känna mig som två vandrandes bröst och att det första man tänkte på när man såg mig var "shit vilka stora fejk bröst" därför det valet av storlek. Men nu i efterhand skulle jag ha kunnat lagt i lite mer. Första veckan efter operationen kunde jag inte ens sätta mig upp själv, borsta håret eller dra ner byxorna när jag skulle på toa. Så ont hade jag! Brösten var även svullna, hårda och det tar ett tag innan de lägger sig. Nu vill jag inte sätta hjärnspöken i huvudet på er att man ska operera sig men för mig var det bland de bästa jag gjort. Så skönt att de alltid sitter där de ska, ser bra ut vad man en har på sig med eller utan bh och inte försvinner när man tränar! Men allt är inte bara en dans på rosor efter och det vill jag att ni ska veta. Därför man ska ha funderat länge på sin operation. Nu ett år efter kan jag inte sova på mage eller göra vissa övningar när jag tränar pga att jag tycker det känns obehagligt. Man ska även ha sport bh hela tiden i ett par månader efter, inte bada, sola utan plåster eller träna. Enligt mig är allt värt det om jag jämför med hur JAG kände innan. Blir så irriterad på de som tror att man skulle ha dåligt självförtroende för att man opererar sig. Handlar inte om det utan hur man känner inuti. Jag var inte nöjd innan för att jag tycker det är kvinnligt och snyggt med stora bröst och mådde dåligt pga det. Kom ihåg att bestämma dig efter vad DU känner. Inte någon annan eller dumt skönhetsideal. Hoppas ni fick svar på era frågor och funderingar.
Kom ihåg att alla är fina på sitt sätt, LOVE!

Lördag

Tomt här jag vet men har fullt upp! Ikväll ska jag vara barnvakt åt mina bröder och vara taxi åt mina föräldrar som ska på 30 års partaj. Imorgon börar jag jobba 06.57 - vet inte sen hem till mamma. Blir mer uppdatering i veckan ville bara kika in och säga att jag lever. Nu ska jag sticka iväg till gymmet puss!

Ny kamera!

Igår köpte jag äntligen en ny kamera. Har länge kollat efter en kompakt systemkamera så att jag slipper släpa på min tunga systemkamera varje gång. Blir ju att man inte tar kort för att den är så jobbig att släpa på. Blev i allafall en Panasonic Lumix och det är på riktigt den bästa kameran jag använt! Så nöjd!! Den är verkligen as bra och liten så att den får plats i fickan. Ååh blir så glad bara jag tänker på den så bra är den haha! Finns massa olika filter och effekter att fota med så att man slipper redigera sina bilder så mycket. Verkligen ett tips till er som också är sugen på en kompakt systemkamera. Ni hittar den här.

Måndag

Blev inget besök hos frisören idag. Hade kommit ihåg helt fel haha! Är nästa tisdag jag ska dit. Som tur är märkte jag det innan jag gick dit hade blivit lite pinsamt annars! Har tränat på morgonen istället och nu sitter jag på balkongen och äter keso med äpple och kanel. Bästa mellanmålet! Ikväll ska jag jobba över till sent i natt, wii så skönt... Men, money money! Nu måste jag springa ner och hämta tvätten. Ha en bra måndag!

Smultronstället

Hej! Ja jag lever haha! Inte varit sugen på att blogga den senaste tiden. Igår åkte jag till Smultronstället med Linda, Emma och Erica som ni kanske ser här över. As gott men så mätt man blir! På kvällen blev det grillning och lite vin här hemma. Idag har jag tränat och handlat. Blev 45 minuters kondition och lite mage. Imorgon ska jag äntligeeen färga och klippa håret! Väntat i en månad så är skapligt trött på min utväxt. Nu har jag lite att fixa med, vi hörs puss!

Blev inte riktigt som planerat

Hej på er! Haft fullt upp de här dagarna därför det varit tomt. Min långhelg blev inte så underbar som jag trodde. Tidigt i fredags fick jag och mamma hoppa in i bilen och köra 3 timmar till en i släkten som låg på sjukhus och blev plötsligt väldigt dålig. Satt på sjukhuset hela fredagen och lördag förmiddag innan vi åkte hem igen. Tänker inte gå in djupare om det här. Hann bara öppna dörren här hemma när Rickard ringer och säger att han är på väg till akuten för att han haft sönder sitt knä på matchen igen. Så han hoppar runt på kryckor och är sjukskriven. Tycker så synd om honom! Bara att hålla tummarna för att det inte är lika illa som sist så att han är på planen snart igen. 

Idag har jag bara tagit det lugnt. Ätit lunch på stan och sprungit en runda. Skulle kunna springa hur långt som helst när jag har massa tankar i huvudet känns det som. 
Nu ska jag fortsätta kolla på tv med min kryckman sen sova. Godnatt, puss!

Upp