Juliana Flodin

Motivation till att träna

Fått frågan flera gånger hur jag hittar motivationen till att träna så tänkte dela med mig av det i ett inlägg. Det svåraste var i början innan jag fick träningen som en rutin varje dag. Jobbigast var att ta sig till gymmet. För när man väl är där flyter allt på. Jag satte upp olika mål och började följa olika fitness konton på instagram. Okej det kanske ger en lite ångest ibland men samtidigt får det i allafall mig att tänka nej nu jäklar och inspo till nya övningar! De dagar jag känner åh nej jag orkar inte träna går jag dit ändå. Behöver inte köra värsta monsterpasset men lite är bättre än inget. Oftast slutar det med att jag blir as pepp när jag är på gymmet sen ändå. Eller så kan man gå en sväng istället. Nya träningskläder ger mig motivation också! Har man nya fina kläder vill man ju använda de. Jag har även som mål att vara på gymmet någon gång mellan 9 och halv 12 på morgonen. Då kan man inte tänka nej jag går dit senare så slutar det med att man inte går dit alls. Har nog inte så mycket mer tips. Det gäller att vara envis i början sen kommer träningen bli en rutin och inte lika jobbbigt att ta sig till gymmet. Måste säga att jag inte är något proffs på det här utan det här är saker som funkar för mig. Har någon annan bra tips får den gärna kommentera. Puss & kram!

Beige

Ny kappa-h&m // Skjorta-Ralph Lauren // Skärp-Tory Burch // Stövlar-Nelly

Märks det att mina overknee stövlar är en favorit eller haha. Använder de hela tiden. Måste köpa ett strykjärn alla mina skjortor ser ut som russin. Bott hemifrån i över 2 år och fortfarande inte köpt något. Har en strykbräda i allafall det är en bit på vägen ;)

Norlie & kkv

Omg har ni hört Norlie & KKVs nya låt Västerbron? Så bra! Spelades om och om igen i mina lurar på gymmet imorse. 

Just nu ligger jag på soffan. Körde 40 min intervaller och mage imorse. Har även städat hela lägenheten var kaos här hemma. Älskar nystädat! Finns det något bättre?!

Helgen

Hej på er! Den här helgen har jag umgåtts med min babe som jag inte haft tid att umgås med ordentligt på länge. Igår var vi på date i Norrköping och åt god mat. Åkte aldrig till Stockholm idag kände att det var skönare att ta det lite lugnt. Så det är vad jag gjort idag! Fikat, handlat, gått en sväng och ätit gott. Har ni förresten ätit Skittles? De är såå goda!! Mumsmums! Nu ska jag mysa ner mig framför tvn.

Red dress

Här ser ni hur mitt hår blev igår. Trivs mycket bättre i längre hår. Vi använde 50 cm europeiskt nail hair och blandade två olika nyanser av brunt. Är så nöjd!!

Ska byta om och röra mig mot Norrköping snart. Imorgon blir det även Stockholm igen. Fy så jag flänger runt haha ;)

Mot Stockholm

Är ledig idag så sitter just nu på tåget mot Stockholm. Ska bli fin i håret hos bästa Rapunzel yaaay! Äntligen långt hår igen. Ha en toppen fredag puss!

Fur keyring

Det här är en trend jag gillar i höst! Att ha en fluffig kompis till väskan som en fin detalj. Den här kommer från Nelly och kostar bara 59!

Right now

På gymmet för att köra rumpa och ben i mina nya träningsskor från Nike. Love them!

Tips på bra poddar

Jag lyssnar väldigt mycket på poddar när jag jobbar så här kommer 10 stycken jag gillar och tycker ni borde lyssna på!

1. Fredagspodden med Hannah & Amanda

2. Mathilda och Andrea blogpod

3. Alex & Sigge

4. Lillelördag

5. Fridapodden

6. Vattnet går

7. Skvallerpodden

8. Veckans bläcka

9. Relationspodden med Bingo & Katrin. Sänds inte längre men har man inte lyssnat på dom tycker jag att man ska göra det!

10. och så klart P3 Dokumentär. Men det kommer aldrig upp några nya längre bara repriser typ.