Juliana Flodin

Helgen

Hellooo! Idag börjar jag sent så tänkte passa på att uppdatera här om min helg. I fredags efter jobbet blev det middag på Burger & Lobster, mums! På lördagen åkte jag äntligen till Katrineholm! Inte varit där på länge för att det inte passat med jobb osv. Alla vi tjejer hade en överraskningsfest för Lisa som kommit hem från Usa. Var såå himla roligt att få träffa alla igen och att verkligen ALLA var samlade hemma!<3 Händer typ aldrig. Vi satt i allafall där hela kvällen tills vi gick ut och dansade. Jag gick dock hem efter en stund för att det var tråkigt på Harrys plus att jag skulle upp tidigt. På söndagen tog jag ett tidigt tåg tillbaka till Stockholm sen direkt till jobbet och jobbade till stängning. 

Nu ska jag ut på en pw innan det är dags att hoppa in i duschen. Solen är tillbaka idag! Yaaay! 

Min vecka

Hejhej! Har gjort något varje dag den här veckan så inte hunnit med att uppdatera. Så hmm vart ska jag börja... Kan börja med att säga att vädret är ju helt underbart!! Har tittat på blommorna i Kungsträdgården (så klart), druckit drinkar i solen och ätit ute flera gånger, varit på Olearys med mina kollegor, haft picknick vid vattnet, gått promenader, ätit glass, shoppat och jobbat. Känns verkligen som sommar nu! Igår efter jobbet träffade jag några för att dricka öl och tusan vad det brände på i solen!

Idag har jag jobbat hela dagen och var inte hemma förrän strax innan 22. Hade lite problem med kassan därför jag kom hem sent. Nu är jag trött och ska snart sova. Jobb klockan 11 imorgon! 

Tillbaka!

Hallååå på er! Nu var det ett tag sen jag skrev här igen. Jobbar mer nu och haft fullt upp hela tiden. Har känt mig omotiverad till att blogga och om jag ska vara ärlig har jag även varit lite nere och omotiverad till mycket annat den senaste tiden. Kan vara så ibland. Men nu är jag tillbaka igen som vanligt!

Igår på Valborg gjorde jag faktiskt ingenting. Skönt det med! Jobbade hela dagen och öppnade idag så orkade inte göra något faktiskt. No life;) Imorgon börjar jag tidigt igen så ska snart gå och lägga mig. Natti! <3

Upp