Juliana Flodin

Maybeauty Face mask & Pore mask

Idag passade jag på att ha lite spatime här hemma. Det måste nog vara bland det skönaste som finns! Känner mig så fräsch efter och det behövs verkligen gråa dagar som dessa… Jag använde min favorit Face mask från Maybeauty som jag pratat om flera gånger tidigare. Kommer ni ihåg? Den tar i allafall bort död hud, pormaskar, olja i fet hy och motverkar acne. Idag testade jag deras Pore mask som suger ut talg, döda hudceller, stänger porerna och gör dem mindre. Tänkte berätta hur man använder produkterna och vad jag tycker om de! 

Vi börjar med min favorit Face mask:

Tvätta först rent ansiktet. Applicera masken i ansiktet med hjälp av penseln (funkar med händerna också). Tänk på att inte applicera masken på ögonbrynen då stråna kan åka med när du drar av masken. 

Låt masken torka i 30-40 minuter...

Dra bort masken, klart! Det känns lite när man drar bort masken men det är skönt tycker jag. Vaxning på köpet!;) Man känner verkligen hur smuts dras bort och man blir sååå len efter! Eftersom masken är svart ser man det som lossnar. 

Nu till Pore masken som jag testade för första gången: 

Applicera masken i ansiktet och låt stelna i ca 20 min...

Skölj sedan av med ljummet vatten, klart! Jag tyckte man såg skillnad redan efter första gången. Speciellt på näsan! Riktigt tips till er som har synliga porer! Jag har inte problem med synliga porer men tyckte ändå huden såg jämnare ut och len. 

Eftersom jag gillar Maybeauty får ni -30% rabatt på de här produkterna om ni anger rabattkoden: julianamars. Huuur bra!? Ni kommer direkt till erbjudandet genom att klicka här!

// I samarbete med Maybeauty 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas