Juliana Flodin

Min helg

Då var jag tillbaka i Stockholm igen. I fredags träffade jag Ellinor och Carro på kvällen. Vi åt gottii och pratade i timmar. Det var så mysigt!! I lördags åt jag frukost med mamma och Teodor sen åkte jag hem igen. På kvällen åt Rickard och jag ute på en as mysig restaurang som ligger precis vid vattnet i närheten av där vi bor. Resten av kvällen spenderade vi i soffan framför mello. Igår åkte vi till Olearys vid 11 för att spela shuffleboard och äta lunch med Rickards vän och farbror innan vi skulle kolla på Hammarby-Djurgården. När matchen var slut satte vi oss på ett ställe och drack öl sen hem. När vi kom hem städade vi och kollade på nya Beck. Har haft en mysig helg och kanske ätit ute lite för mycket men är man ledig så får man ;)

Idag ska jag bara ligga hemma och göra ingenting. Är fortfarande sjuk så tror det behövs. Varit det i över en vecka nu... Ska dock ner och tvätta snart sen gå och hämta ett paket. Kram!!

Hej från Kholm

Nu är jag i Katrineholm! Sitter hemma hos mina föräldrar och myser i soffan med en kisse. Har fikat med bästa Carro idag, handlat en sväng med mamma, hämtat min ena lillebror från träning och nu sitter jag här. I morgon ska jag inte göra något speciellt på dagen men på kvällen ska jag iväg och träffa några fina vänner. Mysigt! 

Nytt i vardagsrummet

Har fixat här hemma hela kvällen så är helt slut nu eftersom jag fortfarande är sjuk. Köpte äntligen en ny soffa och matta till vardagsrummet igår. Har varit på soptippen men den gamla soffan idag, satt upp nya tavlorna och flyttat runt massa saker. Nu ska det bara fixas med lite kuddar i soffan och ett par hyllor över en skänk. Riktigt nöjd med tavlorna över soffan. De passade kanon där! 

I morgon packar jag väskan och åker till Katrineholm igen för att umgås med vänner och familj. Åker hem till Stockholm på lördag förmiddag igen. Nu måste jag sova så att jag blir frisk någon gång. Godnatt!