Juliana Flodin

Kategori: Wanted

Prada

Alltså denna väska! Perfektion♥ Slut överallt och en aningen dyr men den ska en dag bli min! Finns bara med dragkedja osv i silver.. Fint det med men guld passar mig bättre. Så snyggt!

Odd molly private top

Ååh så fin, vill haa! Dock är den slut överallt på internet så ska ta en runda på stan eller kolla i Stockholm på måndag då jag förmodligen ändå ska dit. Finns en liknande klänning också som jag ska kolla på. Private dress heter den. Precis lika söt som toppen!

Vit skinnjacka

Vita skinnjackor är så snyggt tycker jag! Kikat på flera stycken men tyckt de varit lite för dyra för att vara oäkta skinn. Men den här från Nelly kostar bara 649! Rätt bra pris. Nu har ju jag köpt flera jackor så ska försöka hålla mig från att köpa denna. Får se hur det går... Men ett litet tips till er som är ute efter en! Ni hittar den här

Love shoes

 

Nelly la upp den här bilden på instagram för en stund sen och okej, jag dööör vilka snygga skor!!! SKA ha de röda eller blåa när de kommer. LOVE IT! 

 

Heels

Spana in vilka snygga skor, kommer här ifrån! De svarta kommer flytta in i min garderob. Så snygga! Inte så dyra heller. Finns massa fina saker på den där sidan. TipsTips!!

 

? Nelly

 

Såg den här bilden på Nellys instagram och jag blev förälskad!! Såå snygga! Ska försöka köpa ett par när de kommer in online. Funderar på de ljusa, snyggt till våren och sommaren. Måste ha!

 

Barbour

Den här jackan och de här stövlarna har jag kikat på länge nu. Så snygga!! Hittade de här på shopalike till ett bra pris så ska försöka beställa inom en snar framtid. Jackan är perfektion! Gummistövlarna är ju så praktiska när det är snö och blask. Snyggt dessutom! Lite roligare med ett par Barbour stövlar också till skillnad från Hunter stövlarna som sitter på de flestas fötter just nu. Men de är snygga de med!

 

Wildfox

 

Nelly har fått in så många fina tröjor från Wildfox. De här är mina favoriter! Ska lätt beställa en när plånboken tillåter. Mycket att betala nu med studenten. Mössa, kryssning osv... Tänk er en av de här tröjorna ihop med ett par shorts och brunbrända ben eller ihop med ett par vita jeans. SNYGGT!

 

Dagens vill ha

Älskar den svarta peplum toppen med öppen rygg! Kollade efter den överallt i Stockholm men den var slut både där och på internet... Ska hålla utkik på internet i fall det skulle komma in flera storlekar igen.

 

 

Snyggt!

Allt detta hade jag beställt om min plånbok tillät, men inte just nu... Tycker allt är så himla snyggt!!

 

Vill haaa!

Ååh vill haaa! Ska tusan köpa det här när jag får pengar!

 

Fint

 

Så fiiina grejer! Vill ha allt och ska fan ha allt! 

Från: Melba, chicy, h&m, Bikbok, OPI och Jeffrey Campbell